Pantech Vega Iron 2 může jako první dostat Snapdragon 805

Pantech Vega Iron 2 může jako první dostat Snapdragon 805
2014-03-12T15:25:38+02:00
• 12. 3. 2014

Letošní vlajkové lodě pravděpodobně budou v hojném množství nabízet nejnovější a zároveň nejvýkonnější procesor od Qualcommu, kterým se stal koncem minulého roku představený Snapdragon 805. S jeho brzkým nasazením údajně počítá společnost Pantech, jelikož nízká prodejní čísla táhnou výrobce do finančních problémů. Prvním nositelem by měl být vlajkový model Vega Iron 2 určený výhradně pro korejský trh.

Pantech Vega Iron 2

Čtyři chystané verze skrývající se pod označením M-A910S, M-A910K, M-A910L a M-A910D nebudou od sebe nijak rozdílné. Poslední M-A910D bude určený v omezeném množství pro celosvětový trh, zatímco první trojice zařízení dostanou k dispozici korejští operátoři. První specifikace hovoří o 5,5palcovém displeji s Full HD rozlišením, který požene zmiňovaný procesor Snapdragon 805 s taktem 2,5 GHz po boku grafického čipu Adreno 420.

Další hardwarové prvky mají zahrnovat 2GB operační paměť RAM, 32 nebo 64 GB interní paměť, LTE modul, 13MPx fotoaparát, přední 3MPx kamerka, USB 3.0. O výdrž se zaslouží baterie s kapacitou 2 800 mAh. Nakonec jestliže výrobce neusne na vavřínech, v případě dobré prodejnosti v úvodu může být eventuální prvenství menší finanční injekcí.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat