Baterie pro Galaxy Note 3 s 10 000 mAh

Baterie pro Galaxy Note 3 s 10 000 mAh
2013-12-10T10:00:31+02:00
• 10. 12. 2013

Achillova pata nynějších chytrých telefonů je rozhodně v jejich výdrži na baterii. Samsung Galaxy Note 3 patří ještě k telefonům s lepší výdrží. I o ní si můžete přečíst v naší recenzi, kterou jsme nedávno vydali. Nový kryt od společnosti ZeroLemon posouvá však výdrž u tohoto telefonu ještě dále.

nexusae0_22

Tento masivní kryt je vybaven baterií o kapacitě 10 000 mAh. Potěšující zprávou je to, že podporuje NFC, takže v případě jeho koupě nepřijdete o žádnou funkci. Kromě baterie s velkou kapacitou slouží samotný kryt i k ochraně telefonu. Kryt tak perfektně ochrání kromě těla telefonu i microUSB port a prostor určený pro vložení S Pen. Milovníci tenkých rozměrů si však na své nepřijdou. U krytu s baterií se však dá předpokládat, že rozměry a váhu telefonu zvětší.

nexusae0_331

Kryt by měl být kompatibilní i se všemi standardními kryty i kryty s externími bateriemi. Poměrně elegantním způsobem je kryt uchycen k telefonu. Nemusíte se tedy bát toho, že by se kryt rychle opotřeboval a telefon z něj tak vypadával. Ke krytu dále obdržíte i ochrannou část na obrazovku. To, zda ji budete chtít použít, nebo ne, je ale jen na vás. Samotná cena krytu je na Amazonu nyní 60 dolarů (cca 1 200 Kč), což je poměrně dost. Pokud však toužíte po dlouhé výdrži, obal od ZeroLemon by vám neměl ujít.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat