Jak je to se zadním krytem u LG G Flex? video

Jak je to se zadním krytem u LG G Flex? [video]
2013-11-22T19:31:08+02:00
• 21. 11. 2013

Zhruba před měsícem jsme vám přinesli článek, který popisoval oficiální představení prvního telefonu se zahnutým displejem – LG G Flex. Už v tomto článku jste si mohli přečíst, že zadní kryt přináší novou technologii v podobě „samo-opravujících“ se zad. Hodně lidí této technologii nevěří a myslí si, že videa (i videa přímo od LG) jsou sestříhané či prostě si nemyslí, že něco takového funguje.

LG G Flex

Na internetu najdeme už spoustu videí s tímto telefonem a zaměřené přímo na tuto technologii. Bohužel to ale byly jen „neprověření“ autoři videí. Tentokrát ale vyšlo video od známého testera telefonů Marquese Brownleeho, které se zaměřuje právě na tuhle funkci. Ve videu naleznete jak záběry na telefon, tak  i záběry z praktického využití této novinky.

Ve videu nalezneme různé praktické příklady, jako je třeba poškrábání telefonu pomocí klíčů. I sám osobně si myslím, že toto je nejčastější důvod, proč se zadní kryt poškrábe. Dokonce, i když telefon říznete nožem, tak si zadní kryt poradí. Ovšem to už nepočítejte se stoprocentní opravou. I tak se ale vyplatí mít tuto technologii vždy sebou.

Také se ukazuje, že větší teplo této technologii ještě více prospívá. Tady hovoříme jen o zrychlení procesu opravy materiálu, ale pouze o pár minut rychleji. Samozřejmostí je, že telefon nesmíme ohřívat v mikrovlnné troubě, ale například třením v rukách. Marques se navíc odhodlal i k pokusu narovnání smartphonu.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat