„Těsně vedle“ – Nexus 7 je dostupný v další zemi skrze Google Play

„Těsně vedle“ – Nexus 7 je dostupný v další zemi skrze Google Play
2013-09-19T07:30:50+02:00
• 19. 9. 2013
2

Již delší dobu čekáme na větší rozšíření obchodu Play v České republice. Zatím jsme se dočkali nové sekce Knihy, ale neobjevují se zde české tituly. Na ty si zřejmě budeme muset ještě počkat, ale s největší pravděpodobností budou dostupné ještě před Vánoci.

V některých zemích si mohou uživatelé zakoupit i samotná zařízení Nexus, přičemž nejblíže je pro nás Německo. Nyní se začal prodávat Nexus 7 (2013) LTE v Austrálii, Kanadě, Německu, Španělsku, Francii, Velké Británii, Japonsku, Koreji a v USA. Takto zněl oficiální seznam všech zemí, ale překvapení čekalo v Itálii.

nexusae0_italy_thumb

Zde se poprvé objevila nová sekce se zařízeními. Ovšem je zde k dispozici jen nový Nexus 7 ve třech variantách, přičemž Nexus 10 a Nexus 4 zde uživatelé nenajdou. Prozatím je nám strategie Google neznámá, ale snad se časem dočkáme i u nás. Snad do Vánoc dorazí nějaké významné novinky.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Lubomír Čáslava

19. 9. 2013, 14:44

Tady nic nebude. V této zemi si chrání svoje paraziti, kteří musí na každém zařízení vydělat. Předražení přeprodaného výrobku o 3 i více tisíc je zde naprosto normální. Tuším, že to není Google, kdo brzdí zavedení prodeje zařízení přes Google play ale spíše obstrukce nějakého českého úředníčka, který vše brzdí v zájmu zmíněných parazitů.

Nedávno jsem se odhodlal a koupil si album na Itunes, po té co jsem dlouhé roky slýchal jak je tam oproti pirátským zdrojům hudba dobře otagovaná, stačilo jednou více nechci stejně jsem to celé musel předělat, asi vyzkouším i u googlu, ač neočekávám moc jiný výsledek.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat