Podívejte se, jak fotí a natáčí Xperia Z1

Podívejte se, jak fotí a natáčí Xperia Z1
2013-09-04T20:35:00+02:00
• 4. 9. 2013

Nový top model firmy Sony s názvem Xperia Z1 má co ukazovat. Největší předností tohoto smartphonu bude samozřejmě zadní foťák, který má 20,7 MPx (Exmor RS, 1/2,3) s G Lens čočkami. Fotografie z tohoto zařízení by tedy měly být jedny z nejlepších, co se v mobilních telefonech nabízí. Zde jsou fotografie pořízené právě tímto top modelem.

Sony-Xperia-Z1-photo-samples (10) Sony-Xperia-Z1-photo-samples (1) Sony-Xperia-Z1-photo-samples (2) Sony-Xperia-Z1-photo-samples (5) Sony-Xperia-Z1-photo-samples Sony-Xperia-Z1-photo-samples (3) Sony-Xperia-Z1-photo-samples (9) Sony-Xperia-Z1-photo-samples (8) Sony-Xperia-Z1-photo-samples (4) Sony-Xperia-Z1-photo-samples (7) Sony-Xperia-Z1-photo-samples (6)

Rozlišení videa se zastavilo na Full HD. Bohužel telefon nebude natáčet videa ve 4K, ale já osobně si myslím, že na tohle mají ještě minimálně rok čas. Třeba se tato funkce objeví u dalšího top modelu firmy Sony.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat