Monster s M7 a M10 vstupuje na pole tabletů

Monster s M7 a M10 vstupuje na pole tabletů
2013-09-21T13:10:26+02:00
• 21. 9. 2013
1

Společnost Monster, známá výrobou kvalitních sluchátek a spolupracující s tchajwanským HTC, se rozhodla vstoupit na trh chytrých zařízení, kam dodala první modelovou řadu svých tabletů. Zařízení nesoucí označení M7 a M10 jsou především exkluzivitou pro obchod Walmart, kde jej bude možné zakoupit. Ovšem jejich výbava, konstrukce nebo prodejní cena stojí za menší ohlédnutí.

Monster

Bližší informace jsou prozatím známy pouze k modelu M7, který má pochopitelně 7palcový displej s rozlišením 1280 × 800 pixelů. Hardwarová stránka zahrnuje 1GB operační paměť RAM, 16GB interní paměť pro uživatelská data, přední 2MPx kamerku pro videokonference, 5megapixelový senzor fotoaparátu nebo baterii zajišťující až 8hodinovou výdrž.

Zbylý seznam doplňuje Bluetooth 4.0, microUSB konektor, mini HDMI, GPS a podporu paměťové microSD karty. Co se týče tabletu M10, tak lze očekávat hlavní rozdíl u displeje, jehož úhlopříčka dorostla do velikosti 10,1 palců. Uživatele potěší bohatá nabídka barevných variant, kterých je rovných osm a jsou následující – Candy Blueberry, Candy Tangerine Orange, Candy Grape Purple, Candy Apple Red, Candy Lime Green, Cotton Candy Pink, Frost White a Midnight Black.

Prodejní cena v obchodě Walmart u modelu M7 začne na 149 dolarech (tj. v přepočtu cca 2 842 Kč) bez daně a dalších poplatků. Nakonec dostupnost a cena druhé novinky není pro tuto chvíli známa, takže ji můžeme očekávat v několika následujících týdnech.

Zdroj: androidguys.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Tohle zařízení považuji za nijak zvláštní, ale co se týče designu, určitě se článek zaslouží :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat