Samsung představí vlastní hodinky Galaxy Gear

Samsung představí vlastní hodinky Galaxy Gear
2013-08-04T20:13:31+02:00
• 5. 8. 2013

Trh s chytrými hodinkami se dočká dalšího velkého hráče, kterým bude jihokorejská společnost Samsung. Ta doma podala patentové přihlášky ke svým hodinkám, jejíž součástí jsou i detailní nákresy zobrazující jejich designové provedení nebo oficiální název. Proti Sony SmartWatch tak bude stát další velikán, a aby toho nebylo najednou málo, tak také Apple má hned v září přijít s vlastním chytrým příslušenstvím.

samsung-stock

Podáním ochranné známky výrobce potvrdil označení svých prvních chytrých hodinek, doposud skrývající se pod kódovým označením SM-V700. Ty ponesou jméno Gear a budou zapadat do modelové řady Galaxy – čili Samsung Galaxy Gear. Snímky přiložené k patentové přihlášce zachycují celkový design, umístění USB konektoru pro napájení, reproduktor, mikrofon, kapacitní tlačítko pro vstup do menu a zpět.

Jejich oficiální představení proběhne už za necelý měsíc, přesněji 4. září, kdy přijde na mobilní trh také nový a dlouho očekávaný Galaxy Note III. První možnost si chytré hodinky vyzkoušet pravděpodobně bude na každoročním veletrhu spotřební elektroniky IFA v Berlíně, který letos začíná 6. září. Na závěr je potřeba upozornit, že v případě přikládaných návrhu nemusí jít o zcela finální podobu a můžou dostat úpravy, byť jen minimální.

Samsung Galaxy Gear - registrace Samsung Galaxy Gear - typySamsung Galaxy Gear - části

 

Samsung Galaxy Gear - design

Zdroje: sammobile.com, sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat