LG Vu III s poměrem stran 4:3

LG Vu III s poměrem stran 4:3
2013-08-06T10:00:35+02:00
• 6. 8. 2013

Jihokorejská společnost LG v těchto dnech pracuje na dalším zařízení, v pořadí již druhém, jehož jmenovka neponese známé označení Optimus. Model G2 tak nebude jediným chytrým telefonem v portfoliu výrobce bez tohoto přídomku. Další do série bude patřit model s názvem Vu III, který si zachovává zvláštní poměr stran displeje z předchozích generací.

LG Vu III

I když není prozatím zcela jasné, čím vším bude model Vu III disponovat, tak se začíná proslýchat o neobvyklém poměru stran displeje – a to 4:3 při rozlišení 1280 × 960 pixelů, což by mělo způsobit přidání jednoho senzorového tlačítka navíc a nabídnout rovnou 4 tlačítka ve spodní části pod displejem. Ostatní bližší specifikace zůstávají nadále pod rouškou utajení a kolují pouze holé spekulace.

Každopádně bychom mohli očekávat spíše nadprůměrné vybavení, mezi které můžeme zařadit procesor Snapdragon 800 od Qualcommu, operační paměť RAM o velikosti 2 GB, 8 nebo 13megapixelový fotoaparát a větší dávku úložného prostoru pro vlastní data. Další informace týkající se LG Vu III budou asi přicházet v řádech několika následujících týdnů.

Zdroj: intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat