BlackBerry A10 – únik kompletních specifikací

BlackBerry A10 – únik kompletních specifikací
2013-07-19T09:28:05+02:00
• 19. 7. 2013

Členovi fóra Crackberry se podařilo získat z důvěrného dokumentu společnosti BlackBerry kompletní informace týkající se chystaného modelu A10. Seznam specifikací je zřejmě odhalen do posledního důležitého prvku a očekávat tedy především můžeme ponížený výkon oproti novinkám Z10 a Q10. To bude mít pravděpodobně vliv na samotnou prodejní cenu.

blackberry-makeover.jpeg-1280x960

BlackBerry A10 do své přední části dostane 5palcový OLED displej s HD rozlišením (1280 x 720 pixelů) a hustotou pixelů 295, z čehož jasně vyplývá méně kvalitnější displej, než měly dvě předchozí novinky od kanadského výrobce. O výkon se postará pouze dvoujádrový procesor MSM8960 Pro od Qualcommu s taktem 1,7 GHz, čtyřjádrový grafický čip a 2GB operační paměť RAM.

Na vnitřní paměť uživatelé uloží 16 GB dat a dále ji rozšíří pomocí slotu na paměťové microSD karty. Záda ponesou 2800mAh baterii, 8megapixelový fotoaparát s bleskem a vpředu navíc přijde 2megapixelová kamerka pro uskutečnění videohovorů. Zbytek specifikací doplňuje podpora 4G/LTE sítí, technologie NFC, DLNA, Wi-Fi modul, microUSB a HDMI port.

Připravovaný model zároveň signalizuje příchod softwarové aktualizace pro operační systém BlackBerry 10 na verzi 10.2. Jako dobrou zprávu můžeme brát i velikost dodávané baterie, která by mohla přinést zařízení slušnou výdrž. Na závěr:  zmínka ohledně oficiálního představení doposud nepadla, každopádně nejčastěji zmiňovaným a reálným obdobím je měsíc listopad.

BlackBerry A10 - technické specifikace

Zdroj: forums.crackberry.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat