Sony Xperia Togari, Lumia 1030 a HTC One mini na jedné fotografii?

Sony Xperia Togari, Lumia 1030 a HTC One mini na jedné fotografii?
2013-06-01T10:35:03+02:00
• 1. 6. 2013

Výrobcům se většinou nedaří uchovat tajemství a připravované modely jsou k vidění ještě před oficiálním uvedením na trh. Bohužel většina těchto úniků má společnou vlastnost. Údajné fotografie mají pochybnou kvalitu, přičemž se často setkáváme s rozmazanou fotografií. Je to zvláštní hlavně v době, kdy kdejaký mobilní telefon zvládá obstojně fotit detaily. Tentokrát se ale objevila fotografie, která zřejmě odhaluje minimálně 3 nové modely.

BLkDll8CYAA_DfE-366x650

Už z nadpisu je vám jasné, že se jedná o různé výrobce. V první řadě zde máme největší mobil – Sony Xperia Togori. Tento model má disponovat minimálně 6palcovým displejem a podporou stylusu. Možná se jedná o první schopnější konkurenci pro Galaxy Note II. Další zařízení připomíná svým vzhledem HTC One, ale zřejmě se jedná o menší variantu, která je zatím označována jako M4 nebo HTC One mini. Poslední mobil je k vidění poprvé – Nokia Lumia 1030. Mělo by se jednat o největší mobil s Windows Phone 8 od finského výrobce, o kterém se spekuluje až v poslední době.

htc-m4-nokia-lumia-1030-sony-togari-1370015234

Je těžké určit, jestli fotografie je pravá. Možná pochází z dílny nějakého vtipálka, ale na druhou stranu se může jednat o připravované modely. Dokonce se ozývá z webu WPCentral, že minimálně Lumia 1030 je podvrh, jelikož jejich zdroj zavrhl jakékoliv plány Nokie na mobil s větší úhlopříčkou displeje. Ovšem toto tvrzení neříká, že se nedíváme na nějakou připravovanou novinku. Zvažte sami, jestli budete věřit této fotografii.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat