Hra Brány Skedalu Mobile bude! Získala potřebnou investici

Hra Brány Skedalu Mobile bude! Získala potřebnou investici
2013-06-01T14:29:10+02:00
• 1. 6. 2013

Minulý měsíc jsme vás informovali o startupu, jehož cílem je přinést stařičkou hru Brány Skeldalu na mobilní platformy. Bohužel i v tomto případě scházely finance a proto se autoři projektu rozhodli pro web startovac.cz, kde mohl každý investovat malou částku na podporu projektu.

DUMP0010 (1)

Chvíli to vypadalo, že vývojáři neseženou požadovanou částku 180 000 Kč. Naštěstí se v posledních chvílích usmálo štěstí a podařilo se jim získat 107 %, což je 187 306 Kč. Tímto se financování podařilo a sám Jindřich Rohlík informoval novináře o velké úspěchu. Také nezapomněl poděkovat největšímu investorovi, kterým je společnost Partners. Ta investovala do Brány Skeldalu rovných 98 000 Kč. Jindřich ale také děkuje všem, kteří neváhali a přispěli třeba i malou částkou.

„Můj velký dík patří ale také všem ostatním fanouškům donátorům, kteří větší nebo menší částkou, každý dle svých možností, na projekt přispěli. Bez nich by se to nikdy neobešlo a já to vím!“

My jsme se samozřejmě zeptali, kdy můžeme očekávat první výsledky. Beta verze bude dostupná během 2 až 3 měsíců, přičemž samotné vydání hry je plánované do konce tohoto roku. Jindřich dodal, že nebude upřednostňovat žádnou platformu, a tak bude hotová hra dostupná pro Android a iOS současně. V tuto chvíli se připravují webové stránky na adrese branyskeldalu.cz.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat