Micromax A115 Canvas 3D míří na trh v Indii

Micromax A115 Canvas 3D míří na trh v Indii
2013-05-04T15:12:59+02:00
• 4. 5. 2013

Indický výrobce chytrých telefonů, společnost Micromax, vypustila do světa zprávu týkající se startu prodeje nového zařízení, které svými specifikacemi zapadá do střední třídy. Fanoušci cenově dostupných zařízení běžící na procesoru od MediaTeku nyní nově pořídí model s názvem A115 Canvas 3D.

Micromax A115 Canvas 3D

Hardwarové vybavení se dočkalo dvoujádrového procesoru MT6577 s frekvencí 1 GHz, 512 MB paměť RAM a 4 GB interní pamětí rozšiřitelnou o paměťovou microSD kartu až do výše 32 GB. Displej má úhlopříčku 5 palců, rozlišení 480 x 800 pixelů, a navíc je dokonce schopen zobrazit různé 3D objekty.

Fotografie pořídíte 5megapixelovým fotoaparátem na zadní straně a v případě videohovoru se budete muset spokojit pouze s VGA kamerkou. O výdrž telefonu se stará baterie s kapacitou 2000 mAh. Mezi další funkce můžeme zařadit podporu 3G sítí, dual-SIM, připojení k Wi-Fi sítím nebo Bluetooth.

Nakonec softwarovou stránku doplňuje operační systém Android ve verzi 4.1.2 Jelly Bean. Co se týče ceny,  byla stanovena na 9 999 indických rupií (tj. v přepočtu 3 628 Kč).

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat