Sony nový Playstation nepředstavilo CES 2013

Sony nový Playstation nepředstavilo [CES 2013]
2013-01-08T03:15:09+02:00
• 8. 1. 2013

Sony se na konferenci řádně připravilo, za vše mluví 360° promítací plocha v sále. Úvodní slova pronesl dlouhodobý prezident společnosti Sony, Kazuo Hirai, přičemž zrekapituloval důležité události, jako je kupříkladu sloučení se Sony Ericssonem. Dále představil celé portfolio napříč kategoriemi. Prakticky byl potvrzený vlajkový model pro tento rok, o kterém jsme věděli již dříve a jejím Xperia Z.

Z ostatní elektroniky se dostalo na zrcadlovky Sony Alfa, kompaktní fotoaparáty Cyber-Shot a BRAVIA televizory s rozlišením 4K a OLED technologií. Brzy byl Hirai vystřídán Philem Molyneuxem, který si vzal hlavní slovo k nové Xperii. Prezentovány byly možnosti využití NFC na nových produktech, jako reproduktory, sluchátka nebo domácí kino. Došlo také na chytré TV obrazovky, které je možné ovládat z tabletu pomocí aplikace TV SideView.

Pro vylepšení již tak kvalitního obrazu Sony odhaluje novou technologii Triluminos Display, která má zajistit lepší podání barev. Během představování nových 4K obřích televizí došlo na jedné z obrazovek k BSOD systému Windows, přičemž publikum to vzalo s úsměvem.

Důležitým segmentem pro Sony je hudební odvětví, přičemž byla oznámena nová generace sluchátek a musím uznat, že vypadají skvěle. Celkově musím konferenci pochválit, nebyla tak nudná jako ta od LG, i když jsme se nedočkali jednoho zásadního oznámení, kterým je dlouho očekávaný Playstation 4.

Zdroj: blog.sony.com

Zdroj: live.theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat