Nová Galaxy (S III) 3. 5. v Londýně

Nová Galaxy (S III) 3. 5. v Londýně
2012-09-30T13:56:48+02:00
• 16. 4. 2012
1

Samsungu se daří nás stále napínat a skrývat všechny podstatné informace o své nové vlakové lodi Galaxy S III. Jak se ale zdá, mohli bychom se dočkat již za pár dní. V Londýně se něco chystá.

Samsung rozeslal pozvánky na představení nového mobilního telefonu z řady Galaxy. Konat se bude 3. května v Londýně. Potvrzují se tedy dohady o tom, že představení nového supertelefonu by mohlo souviset s pořádáním Olympijských her 2012.

Jak jsem zmínil již v úvodu, o novém telefonu se prakticky nic neví. Existuje spousta více, či méně povedených vizualizací a omílají předpokládané a očekávané vlastnosti. Popravdě ani nevíme, co vlastně bude v Londýně představeno. Je sice nepravděpodobné, že by Samsung takto tajemně uváděl nějaký nedůležitý prvek svého portfolia, ale jistotu, že půjde o Samsung Galaxy S III, skutečně nemáme.

Otázkou je také název nového zařízení. Samsung si v posledních týdnech zaregistroval několik nových jmen pro své telefony. Může se stát, že upustí od jednoduchého číslování a použije některé z nových jmen.

Nyní nezbývá než sledovat rostoucí nadšení a čekat, jak se vše vyvine.

Zdroj: Engadget

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Václav Pavlín

Neuvěřitelně komunikativní ajťák, který od mala smolí všelijaké texty. Začalo to vlastními stránkami, po kterých následoval blog. Relativně nedávno se objevila síť Google+, kde ho teď většinu času zastihnete, jak sdílí zajímavé příspěvky nebo píše o komunikaci. Aktuálně si k tomu přibral ještě korektury a psaní článků pro Dotekománii.

Komentáře

Už aby to bylo !!! včera bylo pozdě ! Zrovna se chystám pořídit si nový telefon, ale nechci se unáhlit abych toho pak nelitoval a tak právě čekám na to co představí Samsung ale to čekání je teda hrozný ! Už se nemůžu dočkat ! jako klobouk dolů před Samsungem daří se jim to moc dobře tutlat protože dodnes se o tom mobilu defakto nic neví a jde tak stále jenom o spekulace !

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat