LG HF3 – ovládej mě hlasem ( pohádkový koncept )

LG HF3 – ovládej mě hlasem ( pohádkový koncept )
2012-09-30T14:03:20+02:00
• 6. 5. 2010
6

LG HF3, jak je tento koncept nazván, by měl být vybavený novou technologii rozpoznání hlasu. Znamená to, že veškeré ovládání by mělo probíhat pomocí hlasových příkazů. Pokud tedy budete chtít napsat SMS zprávu, spustit nějakou aplikaci nebo si jenom přehrát svoji oblíbenou skladbu, stačí zadat povel a tento telefon Váš rozkaz splní.

Pokud se zaměříme na výbavu HF3, tak nás zaujme především obrovský TFT displej o rozlišení 1920 x 1080. Rozlišení, které nalezneme především u LCD monitorů. Zajímavá je také kapacita vnitřní paměti, která by měla být 80 GB a jít dále rozšířit o paměťové karty. Aby toho nebylo málo, tak se uvnitř ještě schovává kouzelná baterie, jejíž nabíjení trvá pouhých 20 minut.

Upřímně řečeno, jedná se spíše o pohádku nebo o hodně dalekou budoucnost, ale tak nebyl by to zajímavý telefon?

LG HF3

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

TAK SEM KONECNE DODELAL TEN PREHRAVAC, ABY BYLI SPOKOJENI NAVSTEVNICI, KTERI MAJI RADI HUDBU I TI CO JI MAJI RADI, ALE NECHTEJI BYT PRI CTENÍ RUSENI. TRVALO MI TO DVE HODINY, TAK DOUFAM ZE BUDETE SPOKOJENI. PROMINTE ZA VELKE PISMENA, ALE NEJSEM NA PC

Ahoj

no hudbu vybírám jen tu, kterou můžu a kde mám dohodu i s autorem. Zatím to jsou písníčky od Hanze. Nyní se pokouším dohodnout i z dalším skvělým autorem. Seznam někde zveřejnim, ale možná jenom na FB. Ještě uvidím. Zavděčit se nedá všem, ale tak to chodí v životě. Každopádně hudba tu bude, protože to je odlišnost od ostatních blogů zde. Nebude tu hrát žádné techno, rock nebo podobné styly. Jen hudba, která je příjemná a dokáže zlepšit náladu. Asco, díky za pochvalu :)

Kdepak, ta hudba byla výborný nápad a velmi zpříjemňovala pobyt na Dotekománii… je jí škoda a už s těším až bude zpět. Ale všem se asi zavděčit nemůžeš…
Jinak mohl bys prosím někde zveřejnit seznam těch skladeb? Jsou fakt skvělé! ;-)

:)zlepsim verzi prehravace, aby se hudba spustila jenom tem, kteří chtějí. Prozatím ji odstraním :)

presne tak..otevru si 10 panelu a pak hledam jaky ko.ot ma na svych strankach hudbu..fakt neskutecne :-(

Autore, buď té laskavosti a odstraň tu hudbu co začne hrát, kdykoliv sem někdo přijde. Automaticky spouštěná hudba na pozadí webu byla in před deseti lety. Návštěvník chce číst, ne poslouchat jakousi hudbu. Děkuji a omlouvám se za hrubější tón příspěvku.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat