Nabídka Vodafonu na neomezený FUP končí aktualizováno

Nabídka Vodafonu na neomezený FUP končí [aktualizováno]
2015-01-14T16:25:54+02:00
• 14. 1. 2015

Aktualizováno 13. 1. 2015

V listopadu minulého roku Vodafone oznámil, že takřka všichni zákazníci s aktivovanou službou Data nad rámec balíčku získají neomezené FUP. Tato nabídka končí již 15. ledna. Po tomto datu by zákazníci automaticky zaplatili za jakékoliv překročení FUPu u svého tarifu.

Screenshot_7

Jestliže nechcete platit za překročení FUP limitu, musíte deaktivovat službu Data nad rámec balíčku. 

Postup

  • přihlaste se na samoobsluha.vodafone.cz
  • z horního menu zvolte Služby > Moje služby
  • na stránce zvolte ze záložek Internet
  • u položky Data nad rámec balíčku klikněte na změnit a vyberte Deaktivovat, pak Uložit
  • Po potvrzení dostanete SMS zprávu

Aktualizováno:

Pokud jste v lednu vyčerpali FUP, a to třeba několikrát, nemusíte se bát, že po 15. lednu budete muset čekat na další zúčtovací období pro obnovení dat. Vodafone totiž všem zákazníkům, kteří využívali akční nabídku, vynuluje FUP.

Volná jízda končí

Původní článek 12. 11. 2014

Vodafone nedávno zavedl kontroverzní službu Data nad rámec balíčku, která automaticky dokoupí určitý balík dat, pokud přečerpáte FUP. Mnoho uživatelů si následně tuto novinku zrušilo, aby nemuseli zbytečně platit za spotřebovaná data. Jedinou výhodou této služby byla nezměněná rychlost připojení.

darek-rozbaleno

Nyní Vodafone oznámil vánoční dárek v podobě neomezených dat po dobu dvou měsíců. Nabídka se týká všech uživatelů, kteří mají aktivní službu Data nad rámec balíčku. Zákazníci v rámci OneNet nezískají tento bonus. Dárek konkrétně platí od 13. listopadu 2014 do 15. ledna 2015.

Vodafone potěší všechny internetové surfaře dvouměsíčním datově neomezeným brouzdáním. Firemní i nefiremní zákazníci s tarify i předplacenými kartami si v rámci vánoční nabídky mohou vyzkoušet data neomezeně a snadněji se pak rozhodnout pro nejvhodnější tarif, který uspokojí jejich nároky i při využití rychlého mobilního internetu. Vodafone pokrývá Turbo Internetem již 95 % populace a do konce léta 2015 Vodafone LTE pokryje všechna města v ČR.

Pokud máte službu Data nad rámec balíčku zrušenou, můžete si ji aktivovat v internetové samoobsluze. Konkrétně běžte do sekce Moje služby a klikněte na záložku Internet. Zde aktivujte zmíněnou službu – změna by se měla projevit do 24 hodin.

„Vnímáme, že někteří zákazníci nevyužívají všechna data, která mají v rámci svého tarifu k dispozici. Existují také zákazníci, kteří se blíží vyčerpání svého měsíčního objemu a zbytečně omezují surfování, aby ho nepřekročili. Těm všem chceme dát možnost vyzkoušet si během vánočního období neomezené surfování zdarma,“ říká Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky.

Samozřejmě je zde jeden háček. Abyste nemuseli platit po 15. lednu, je potřeba si toto datum ohlídat a případně zrušit službu, abyste následně nemuseli platit za spotřebovaná data.

Zdroj: vodafone.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat