Youtube Music Key – bez reklam, na pozadí nebo i offline omezeně, aktualizováno

Youtube Music Key – bez reklam, na pozadí nebo i offline [omezeně, aktualizováno]
2014-11-15T09:00:33+02:00
• 15. 11. 2014

Aktualizováno 15. 11.

Když Google představil Youtube Music Key, nebylo zcela jasné, jestli tato služba bude automaticky dostupná pro předplatitele Google Play Music Naplno, kteří již platí měsíční poplatek. Konečně se odhalují kompletní plány Googlu. Stávající uživatelé Naplno získají automaticky přístup k Music Key bez nutnosti platit další poplatky nebo něco komplikovaně řešit.

nexus2cee_musickey

Samozřejmě si u nás musíme počkat, až Google rozšíří dostupnost. České zastoupení vydalo krátkou zprávu na Google Plus, která naznačuje, že se na naši malou zemi nezapomnělo. Pokud chcete vědět o příchodu nové služby do ČR co nejdříve, zaregistrujte se na stránce youtube.com/musickey. Třeba si Google všimne zvýšeného zájmu.

Původní článek 12. 11.

Dlouho se spekulovalo o chystané hudební službě v rámci webu Youtube. Google konečně vše odtajnil a dnes představil novinku Youtube Music Key. Tato služba nabízí uživatelům za předplatné poslouchání jakékoliv hudby bez reklam nebo přerušení. Tudíž můžete začít používat Youtube jako zdroj hudební zábavy.

YouTubeMusicKeybeta-GooglePlayMusic

Abyste nemuseli být kompletně závislí na mobilním internetovém připojení, je do Music Key zakomponována možnost přehrávání písniček v režimu offline, kdy se vám stáhnou do zařízení. Zajímavostí je, že nemusíte mít ani aplikaci Youtube neustále spuštěnou, zvládá přehrávání i na pozadí, jako běžný přehrávač hudby.

01ed_sheeran_album_framed

Youtube Music Key je v současnosti ve fázi beta, tudíž se dá očekávat postupné vylepšování. Aplikace pro Android a iOS, společně s webem Youtube, vám nabídnou oblíbené skladby, doporučená videa, playlisty založené na tom, co se vám dříve líbilo, nebo i populární videa na Youtube. Jako bonus navíc je možnost přehrávání celých alb.

Cena nové služby je 7,99 dolarů za měsíc, což je prémiová částka po omezenou dobu. Následně stoupne na 9,99 dolaru. Součástí je i služba Google Play Music All Access (Naplno). Pokud uživatel již má odběr All Access, měla by být služba Key Music v rámci balíčku zdarma.

Screenshot

A nyní špatné zprávy. Youtube Music Key je v tuto chvíli jen na pozvánky, ale to není jediný háček. Musíte také bydlet v USA, Velké Británii, Španělsku, Itálii, Portugalsku nebo Finsku. Česká republika si bude muset počkat. Jak dlouho, to nevíme.

Zdroje: engadget.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat