Andrew Bocking, ředitel divize BBM, opustil BlackBerry

Andrew Bocking, ředitel divize BBM, opustil BlackBerry
2014-02-14T11:00:43+02:00
• 14. 2. 2014

Začátek tohoto týdne nezačal pro BlackBerry zrovna tak, jak by si společnost představovala. V době, kdy se snaží od úplného začátku postavit znovu na vlastní nohy, bude nejvyšší vedení společnosti muset vybrat novou postavu do křesla ředitele, v jehož hlavní kompetenci je zodpovědnost za službu BBM (BlackBerry Messenger), která si v tuto chvíli nepočíná zrovna špatně.

Andrew Bocking

Výkonný ředitel pro službu BlackBerry Messenger rozhodl odejít ze svého postu. Andrew Bocking učinil tento krok v době, kdy podle zatím nepotvrzených zpráv chystá BlackBerry svůj komunikační nástroj směřovat do podnikatelského segmentu. Zaměstnavatel se údajně ani nesnažil o jeho setrvání ve funkci a nechal jej odejít bez jakéhokoliv předcházení.

„Mohu potvrdit, že Andrew Bocking, EVP, BBM, se rozhodl opustit BlackBerry. Děkujeme mu za jeho roky vedení a přínos,“ BlackBerry.

Podle jiných zdrojů byl údajně Andrew Bocking tak nespokojený s BlackBerry, že ho to dohnalo i k přechodu na platformu Android. Kanadský výrobce zřejmě nepočítá s citelnou ztrátou, ačkoliv ji převážně většina médií očekává. Situaci kolem BBM nepřispívá ani chystané zpoplatnění samotné služby, kde určité části budou vyžadovat platbu před jejím používáním.

Zdroj: bgr.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat