Oppo se vyjádřilo k modelům Find 7 a Find 5 Mini

Oppo se vyjádřilo k modelům Find 7 a Find 5 Mini
2013-06-21T10:30:56+02:00
• 21. 6. 2013
1

Společnost Oppo dává v poslední době o sobě znát. Například nedávno začala prodávat v Evropě model Find 5, který byl světově prvním mobilem s Full HD rozlišením. V tomto týdnu jsme se dokonce dozvěděli, že se společnost nebrání tomu, aby jejich top model zapadl do kategorie Google Edition s čistou verzí Androidu. Jedná se zatím jen o plány, a tak si musíme počkat, jak to vše dopadne.

Oppo Find 6 - přední část

Nyní se ale hovoří o nových modelech, které by se měly objevit na ještě letos. Prvním takovým zařízením byl Find 5 mini, ale Oppo se k této spekulaci vyjádřilo, což je dosti neobvyklé. Podle oficiálního stanoviska se neplánuje žádná miniaturizovaná verze top modelu.

One article mentioned the possible release of a Find 5 Mini. Unfortunately, there are no plans to release any Find 5 Minis.

Jeden článek zmínil potenciální představení Findu 5 Mini. Naneštěstí žádné plány ohledně Find 5 Mini neexistují.

Naštěstí zde máme dobrou zprávu, jelikož máme potvrzen model Find 7. Výrobce neukrývá skutečnost, že na tomto modelu pracuje. Navíc jsme se dozvěděli, že není v plánu uvedení novějšího top modelu v září. Dle stanoviska Oppo se v současnosti pracuje na vývoji novinky. Můžeme jen doufat, že by došlo k uvedení ke konci roku, jako tomu bylo u Find 5. Navíc se předpokládá, že Oppo Find 7 bude disponovat Snapdragonem 800.

OPPO is excited to be currently developing the next phone in the Find series, the Find 7. However, development is still in the early stages and has no finalized designs or specifications. There is also no release date at this time and will unfortunately not be available this September.

OPPO se aktuálně soustředí na vývoj dalšího telefonu ze série Find – Find 7. Nicméně vývoj je stále ve velmi raných fázích a nemáme ani finální design, ani specifikace. Také zatím neexistuje žádné datum představení a bohužel zařízení nebude dostupné toto září.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

škoda takový 3,7 “ a čistým androidem a za 6k..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat