Nokia Wallet: náš koncept v časopise Maxim!!

Nokia Wallet: náš koncept v časopise Maxim!!
2012-09-30T14:24:13+02:00
• 14. 12. 2010
2

nokia wallet

Nedávno jsme si vyzkoušeli práci designérů navrhující koncepty mobilních telefonů. Spojili jsme dohromady dva často používané nástroje a vznikla představa mobilní peněženky. Ta se nejdříve dostala na populární web o konceptech Concept-Phones a nedávno jsme byli požádáni redakcí ruského časopisu Maxim o možnost publikace našich obrázků také na papíře.

Takto vypadá  časopis Maxim s naší Nokíí Wallet těsně před tiskem.

dotekomaniawaller

Ruštinou já ani kolega moc nevládneme, takže budeme rádi, když nám těch pár řádků azbuky přeložíte. Závěrem perlička z jednání s ruskou stranou: grafik požadoval obrázek o rozměrech 5000 × 5000 pixelů. Když teď vidím droboučký Wallet v rohu stránky, přemýšlím, jestli to bylo opravdu tak nutné :)

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

*nosit mobil
len tak pre poriadok, nejako mi to uslo

Zbezny preklad:
„Dizajnerov malej ceskej agentury Dotekomanie [ano, takto je to tam napisane :-D] napadlo: naco nosit so sebou v „golenishe“ topanky [toto uprimne pocujem prvy krat, bude to nejaka cast topanky] (a da sa vobec nosit niekde inde?), lahsie by bolo nosit ho spolocne s niecim co uz vo vrecku je. Tak sa zrodil Nokia Wallet X70 – penazenkovy mobil s dotykovym displejom, GPS, WiFi a bluetooth, QWERTY klavesnicou a 8GB vnutornej pamati. Aj napriek nazvu vsak stale hlada majitela a vyrobcu.“

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat