Nothing pasuje ChatGPT do role asistenta, i s novými sluchátky

Nothing pasuje ChatGPT do role asistenta, i s novými sluchátky
2024-04-18T19:30:07+02:00
• 18. 4. 2024

Zdroj: Dotekomanie.cz

Dnes společnost Nothing představila nová sluchátka a již nyní si u nás můžete přečíst recenzi na model Nothing Ear (a). Současně jsme se dočkali oznámení integrace ChatGPT, a to nejen ve spojení s mobilními telefony.

ChatGPT jako asistent?

Že má společnost OpenAI velké ambice kolem ChatGPT, není tajemstvím. Dokonce se pracuje na možnosti, jak udělat z této služby další alternaci chytrého asistenta na mobilních telefonech, ale aby ChatGPT mohlo zcela konkurovat, musí spolupracovat s výrobci. Důvodem je nutná hlubší integrace do systému. Nyní zde má partnera v podobě společnosti Nothing.

„Integrací služby ChatGPT se sluchátky Nothing, včetně nových modelů Nothing Ear a Ear (a) a s operačním systémem Nothing OS, jsme učinili první kroky k velké změně, a to jsme teprve na jejím začátku,“ řekl Carl Pei, generální ředitel a spoluzakladatel společnosti Nothing. „Jako vždy se těšíme na zpětnou vazbu od naší komunity.“

S nejnovější verzi Nothing OS je možné s aplikace ChatGPT dosáhnout na to, že tato služba může fungovat jako asistent. Dokonce jde využít i nejnovější sluchátka pro použití ChatGPT. Zatím tedy novinka je k dispozici jen pro Ear a Ear (a), ale následně dojde k rozšíření i na Ear (1), Ear (2) a Ear (stick), jen nevíme, kdy se tak stane.

nothing widget voice ai a9ee036c 0d69 4f27 9fa4 2c481a46845f 1069x 1069x1069x nothing widget 321ea362 5f5a 45fe 998d ac27ce4b348a 1069x 1069x1069x

Zdroj: Nothing

Nejde zde jen o ovládání hlasem. Systém nabízí ve spolupráci s aplikací ChatPGT i praktické widgety, například pro zadávání přes hlas nebo text. Také lze sdílet snímek obrazovky.

Zatím jde ale spíše jen o první integraci a nenabízí takové možnosti jako Google Asistent, případně verze Gemini, které ostatně také mnohé chybí, ale pracuje se na dopracování.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat