SWIITOL E6 Pro: jde to i bez skládání komerční článek

SWIITOL E6 Pro: jde to i bez skládání [komerční článek]
2024-04-19T07:45:51+02:00
• 19. 4. 2024

Zdroj: SWIITOL

Už žádné skládačky: výborná gravírovačka SWIITOL E6 Pro vám domů dorazí již sestavená. Žádné kompletování, žádná instalace – prostě vybalíte z krabice a okamžitě fungujete. Zní to lákavě? Tak čtěte dál, a na konci se dozvíte i o zajímavém finančním bonusu.

Co vše zvládne?

Přístroj dokáže opracovávat velmi širokou škálu materiálů. Například celou řadu dřevěných materiálů, jako například lípu, borovici, překližku i mahagonové či bambusové dřevo. Samozřejmě plasty, kůži, keramiku i kámen. Zvládne i kovové materiály, například galvanicky pokovený či lakovaný kov či nerezovou ocel.
Řezat pak můžete opět celou řadu papírových, plastových i dřevěných materiálů, a to až do tloušťky 3 mm.

E6 Pro

Zdroj: SWIITOL

Ve jménu 32 bitů

Kontrolu gravírovacího i řezacího procesu zajišťuje nově vyvinutá základní deska. Stará se o příjem a zpracování vstupních dat, a díky 32bitové architektuře vše probíhá maximální rychlostí. Rozumí si i s volitelným příslušenstvím s funkcí automatického ostření a obnovení procesu gravírování po vypnutí.

Gravírovačka E6 Pro od SWIITOL je kompatibilní s celou řadou pokročilých gravírovacích programů, z nejznámějších uveďme LaserGRBL a LightBurn. Podporované systémy zahrnují jak platformu Windows (XP a novější), tak i macOS od Applu. Poradí si s celou řadou grafických formátů, včetně populárních NC, BMP, JPG, PNG, DXF.

Vše velmi snadno ovládáte prostřednictvím praktické mobilní aplikace BURNLAB, dostupné pro platformy iOS a Android. Získáte ji pouhým naskenováním QR kódu v přiloženém manuálu.

E6 Pro

Zdroj: SWIITOL

Robustní základna

Gravírovačka je postavena na robustním rámu z hliníkové slitiny, který je sestaven přímo výrobcem, takže odpadá zdlouhavé sestavování a zprovozňování. Vlastní rám tvoří jednolitý celek, společně s pevnými kovovými konstrukcemi kolejnic tak zajišťuje minimální chvění i při vysokých rychlostech gravírování až 36.000 milimetrů za minutu. Z vysoké stability profituje i nový laser se zvýšenou přesností – cílová plocha má rozměry pouhých 0,06 x 0,06 milimetrů.

Parametry:

  • Pracovní plocha: 365 x 305 mm
  • Optický výkon laseru: 6 W
  • Vlnová délka laserového paprsku: 455 nm
  • Přesnost gravírování: 0,02 mm
  • Maximální rychlost: 36.000 mm/min
E6 Pro

Zdroj: SWIITOL

To vše nyní za výbornou cenu

Za cenu 11.901 Kč by se dalo říci „za hodně peněz hodně muziky“. To ovšem v tento moment neplatí. V rámci aktuální promo akce (sleva 58 %) je totiž cena 5.000 Kč. To ale není vše: při použití kódu SWTTE6 se dostanete dokonce na cenu 4.847 Kč, samozřejmě včetně dopravy a záruky vrácení peněz. Není nač čekat, objednávat můžete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat