Nové hodinky Motorola Moto Watch 40

Nové hodinky Motorola Moto Watch 40
2024-02-07T18:00:52+02:00
• 7. 2. 2024

Zdroj: CE Brands

Motorola měla svého času nakročeno k ukončení, ale nakonec se tato značka vzchopila a Lenovo ji dalo přednost před svými vlastními produkty, tedy aspoň v segmentu mobilů. Ne každý produkt označení jako Motorola ale pochází od výrobce mobilů. Sice původní Motorola vydala první hodinky se systémem od Googlu a také s kulatým ciferníkem, ale dnes již nemá ve své nabídce chytré hodinky. I tak můžete na trhu najít Motorola Moto Watch, jenže pochází od jiného výrobce, který má licenční dohodu s Motorolou. A právě dnes jsme se dočkali novinky Motorola Moto Watch 40.

Motorola Moto Watch 40

Skutečným výrobcem je u těchto hodinek společnost CE Brands, i tak má práva na používání označení Motorola, Moto a dokonce i samotného loga. Nyní ale k samotným hodinkám Motorola Moto Watch 40. Hned na začátek je nutné říci, že ani v tomto případě se nenabízí systém Wear OS od Googlu.

mw40 black 4 600x600x mw40 gold 4 600x600x

Zdroj: CE Brands

Základem je proprietární systém nazvaný Moto Watch OS. Hodinky mají 1,57palcový LCD displej a o energii se stará baterie s kapacitou 240 mAh. To by mělo dostačovat na 10 dnů provozu. Výrobce se chlubí, že podporují rychlé nabíjení, přičemž za 25 minut je baterie nabitá na plnou kapacitu. Motorola Moto Watch 40 nabízí 85 upravitelných ciferníků, měření tepu, kroků a také spánku.

mw40 black 2 600x600x mw40 gold 2 600x600x

Zdroj: CE Brands

Motorola Moto Watch 40 sice mají proprietární systém, ale podporují synchronizaci s Google Fit. Co se týče ostatních vlastností, tak nechybí sportovní režimy, měření okysličení krve a také je zde certifikace IP67. Cena hodinek je nastavena na 64,99 dolarů, což je v přepočtu přibližně 1500 Kč bez daně a další poplatků. Odhadujeme, že se dříve nebo později dostane tento model hodinek do Evropy.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat