Nový únik odhaluje generaci iQOO Z9

Nový únik odhaluje generaci iQOO Z9
2024-02-14T11:40:41+02:00
• 14. 2. 2024

Zdroj: iQOO

Firma iQOO podle nejnovějšího úniku má rozpracovanou zbrusu novou modelovou řadu nesoucí označení Z9. Známý leaker Digital Chat Station z Číny se postaral o první upřesnění prvků u jednoho z chystaných telefonů. V každém případě do budoucna můžeme postupně očekávat tradiční trojici zástupců pod názvem Z9, Z9 Pro a Z9x.

Ještě v plenkách

Samotný zdroj k zařízení na úvod připisuje OLED displej s neupřesněnou úhlopříčkou, který uživatelům nabídne 1.5K rozlišení. Rovnou lze spekulovat minimálně nad 120Hz obnovovací frekvencí, protože byla součástí u poslední řady. Do vnitřní šasi nasadí osmijádrový 5G procesor Snapdragon 7 Gen 3 od Qualcommu.

iqoo z9 922x146x

Zdroj: Gizmochina

Ovšem některá z variant by měla také získat jedno řešení od MediaTeku, a to konkrétně čip Dimensity 8300. Článek baterie o velikosti 6 000 mAh bude doprovázen technologií rychlého nabíjení. Opět od předchůdce si převezme rychlost minimálně 120 wattů. Po stránce softwaru podle konkrétního trhu poběží buď pod FunTouchOS nebo iQOO UI, přičemž u obou v základu najdete operační systém Android 14.

Vzhledem k tomu, že společnost iQOO chce stihnout oficiální uvedení do konce března, tak už ve velmi brzké době zjistíme další upřesňující informace.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat