Withings oficiálně oznamuje hybridní hodinky ScanWatch Nova

Withings oficiálně oznamuje hybridní hodinky ScanWatch Nova
2023-12-08T16:35:01+02:00
• 8. 12. 2023

Zdroj: Withings

Známá firma Withings původem z Francie jde opětovně naproti uživatelům, kteří hledají náramkové hodinky s klasickými ručičkami a zároveň budou kvitovat chytré funkce zaměřené na zdraví nebo sport. Oficiální představení má za sebou zajímavý zástupce s názvem ScanWatch Nova a v aktuální nabídce výrobce se jedná o jejich nejdražší řešení.

Luxusní hybridy

Pouzdro o velikosti 42 mm bylo kompletně vyrobeno z nerezové oceli. Otočná luneta má také základ z nerezové oceli, ale samotný rámeček je již z keramiky. Ve tmě svítící ručičky a miniaturní displej chrání odolné sklíčko ze safíru. Zmiňovaný OLED panel měří 0,63 palců, přičemž zobrazuje obsah pouze ve stupních šedi. Informace lze přepínat právě pomocí lunety.

nova light 1530x2050x nova dark 1530x2050x

Zdroj: Withings

Většinu uživatelů budou zajímat funkce jako je sledování spánku, snímač tepové frekvence, okysličení krve, měření teploty těla, hlídání menstruačního cyklů či detekce fibrilace síní. Mimo jiné hodinky jsou vodotěsné do hloubky 100 metrů. Sportovce čeká více než 40 sportovních aktivit. Samozřejmostí je plná kompatibilita s Android a iOS zařízeními.

Posledním dílkem do mozaiky se stává výdrž přesahující 30 dnů. Prodej startuje až od 1. února 2024 za cenu od 599 dolarů (tj. cca 13 493 Kč). Zákazníci mohou vybírat ze tří barev (černá, modrá, zelená) a navíc další řemínky si cení na 50 dolarů za kus (tj. cca 1 126 Kč).

1 1000x1000x 4 1000x1000x

Zdroj: Withings

Zdroje: withings.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat