Vivo spustí ještě letos prodej sluchátek TWS 3e

Vivo spustí ještě letos prodej sluchátek TWS 3e
2023-12-19T19:35:56+02:00
• 19. 12. 2023

Zdroj: Vivo

Odhalenou trojici mobilních zařízení v nové řadě S18 od čínské společnosti Vivo také doprovází jedna bezdrátová sluchátka s nic neříkajícím označením TWS 3e. Ačkoliv jde spíše o cenově dostupného zástupce, uvnitř obsahuje velmi povedenou sestavu prvků výbavy. Navíc designové zpracování až silně připomíná sluchátka AirPods Pro od konkurenčního Applu.

Bez větších kompromisů

Sluchátka v sobě ukrývají 11mm dynamický měnič. Ten na sebe nabalil funkce jako 3D panoramatické audio nebo DeepX 3.0. Inteligentní aktivní potlačení okolního hluku s největší pravděpodobností nebude plně srovnatelné s technologií, jak ji běžně známe ze sluchátek z vyšší třídy. Ke všemu umělá inteligence by měla být schopna ještě více zapracovat během telefonování.

vivo tws 3e 4jpg 2560x1141x vivo tws 3e 3jpg 2560x1321x

Zdroj: Vivo

Celá komunikace probíhá pomocí Bluetooth 5.3, ke kterému byl přidán herní režim s nízkou latencí zvuku (55 ms) či možnost spárování ke dvěma zařízení najednou. Maximální výdrž činí 11 hodin. V kombinaci s dobíjecím pouzdrem dokonce celkem neuvěřitelných 44 hodin.

Seznam uzavírají vlastnosti, jako je hledání sluchátek přes Find My Earbuds. Následuje certifikace odolnosti IP54 a podpora hlasových asistentů dle spárovaného zařízení (Google Assistant/Siri). Pro domácí fanoušky je připraven start prodeje 22. prosince za částku v přepočtu cca 568 Kč a na výběr budou dvě barevné varianty (bílá, modrá).

vivo tws 3e 2jpg 2560x1704x vivo tws 3e 1jpg 2560x1648x

Zdroj: Vivo

Zdroje: shop.vivo.com.cn, gsmarena.com, gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat