Xiaomi Watch 2 Pro s Wear OS právě v předprodeji a Smart Band 8 jako náhrdelník za tisícovku komerční článek

Xiaomi Watch 2 Pro s Wear OS právě v předprodeji a Smart Band 8 jako náhrdelník za tisícovku [komerční článek]
2023-09-29T12:16:30+02:00
• 29. 9. 2023

Kromě nových smartphonů a tabletů představil čínský gigant i další generaci chytrých hodinek Xiaomi Watch 2 Pro. Hodinky lákají na prémiový design, super výdrž a především na operační systém Wear OS od Googlu. V rámci předobjednávek startují už na 5 590 Kč.

Elegantní vzhled a luxusní nerezová ocel

Xiaomi tentokrát vsadil na jednu velikost 46 mm a dvě barevná provedení – černé a stříbrné. Kruhové tělo z nerezové oceli v kombinaci s otočnou korunkou a AMOLED displejem působí na první pohled prémiovým dojmem a potěší i náročného zákazníka, který dává přednost klasičtějšímu vzhledu hodinek. Díky nasazenému operačnímu systému Wear OS se z Xiaomi Watch 2 Pro stává pomocník, se kterým můžete platit a instalovat na dvě stovky užitečných aplikací z obchodu Google Play.

Xiaomi Watch 2 Pro upgradovaly i co se paměti týče. Nabídnou 2 GB RAM a velkorysé 32GB vnitřní úložiště. Pokud si připlatíte 700 Kč, můžete mít variantu Xiaomi Watch 2 Pro s LTE a být tak neustále na příjmu, i když u sebe zrovna nebudete mít svůj smartphone. Srdce samotných hodinek představuje vylepšený čipset Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1, který má zajistit plynulý a bezproblémový chod. Výrobce uvádí výdrž až 65 hodin na baterii, v případě LTE verze úctyhodných 55 hodin.

1 (7) 1920x1080x

Zdraví až na prvním místě

Xiaomi Watch 2 Pro jsou vybavené hromadou technologií pro analýzu zdraví, spánku a sportovních aktivit. Právě sportovcům nabídnou hodinky až 150 cvičebních režimů, komplexní analýzu tréninku a výkonnostní statistiky. S Xiaomi Watch 2 Pro si můžete i zaplavat díky 5 ATM voděodolnosti.

Xiaomi Smart Band 8 je tu

Osmá generace vůbec nejoblíbenějšího chytrého náramku Xiaomi Smart Band 8 upgradovala jak na funkcích, tak především na stylu nošení. Oproti minulé generaci došlo ke zvýšení jasu a kapacity baterie, náramek tak vydrží na jedno nabití až 16 dní. Nově výrobce uvedl i řadu příslušenství, díky kterému umožňuje nosit tělo náramku připnuté na botě a zaznamenávat tak profi běžecké údaje, anebo jako přívěsek na náhrdelníku, a využít tak plejádu speciálně vytvořených designových ciferníků.

4 1920x1080x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat