Google ukazuje Pixel Watch 2 aktualizováno

Google ukazuje Pixel Watch 2 [aktualizováno]
2023-09-09T16:32:26+02:00
• 9. 9. 2023

Zdroj: Google

Aktualizováno 9. 9.

Google se již pochlubil s termínem představení svých hardwarových novinek. Stane se tak 4. října. Konkrétně se dočkáme nových Pixelů 8, sluchátek a také hodinek. Právě ty ukazuje v jednom videu, díky kterému se dozvídáme o designu a také o certifikaci IP68. Kromě toho prozrazuje, že budou umět měřit i stress.

Aktualizováno 18. 8.

Redakci MySmartPrice se podařilo objevit nadcházející hodinky od Googlu v Google Play Console, kde jsou sice vyobrazeny, ale obrázek nemusí být ještě přesný. I tak se například dozvídáme, že hodinky budou mít Snpadragon Wear 5+, teoreticky ve verzi s LTE. Operační paměť má být ve velikosti 2 GB a displej nabídne rozlišení 384 x 384 pixelů.

Google Pixel Watch 2 Render Google Play Console 747x820x

Zdroj: mysmartprice (se souhlasem)

Původní článek 30. 7.

Po mnoha letech spekulací, úniků a náznaků jsme se v minulém roce konečně dočkali hodinek Pixel Watch. Svým způsobem jsou originální, ale na konkurenci ještě nestačí. Letos by ale Google mohl přinést značná vylepšení, jak naznačují spekulace a úniky.

Pixel Watch 2

Jedna ze spekulací naznačuje, že Google vymění základní materiál za hliník. Hodinky tak budou o něco lehčí, ale asi se trochu změní odolnost. To ale není podstatné. Mnohé asi více potěší změna procesoru za Snapdragon W5+ od Qualcommu, který je vybaven koprocesorem pro úsporu energie.

Současně mají být začleněny pokročilé senzory od Fitbit, tedy společnosti, kterou vlastní Google. Ve výsledku máme očekávat delší dobu používání na jedno nabití. Letos bychom se měli dočkat i LTE verze, ale to se ještě může změnit, pakliže prototyp neprojde interním testováním. Poslední únik dokonce přináší chystané ciferníky, které ve spojení s Wear OS 4 budou mít dynamické barvy.

pixel watch 2 watch face arc max four 300w 300hpng 300x300x pixel watch 2 watch face arc config complication number 300w 300hpng 300x300x pixel watch 2 watch face accessible circularpng 454x454x

Zdroj: androidauthority (se souhlasem)

Samotné představení je předpokládáno na říjen, tedy společně s uvedením nových smartphonů Pixel 8 a Pixel 8 Pro. Dá se očekávat, že se nějakým obrázkem ještě před kompletním uvedením pochlubí sám Google. Možná ve stejné době s nějakým náznakem nových mobilů.

Zdroje: 9to5google.com, 9to5google.com, androidauthority.com, mysmartprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat