Reproduktor Sonos Move 2 čeká velký upgrade

Reproduktor Sonos Move 2 čeká velký upgrade
2023-08-08T13:45:16+02:00
• 8. 8. 2023

Sonos Move 2 | Zdroj: The Verge

První generace přenosného reproduktoru Move od kalifornské firmy Sonos byla oficiálně představena v září roku 2019 a čekání na další pokračování se pomalu chýlí ke konci. Nejnovější zpráva totiž potvrzuje práce kolem druhé generace, která si vyslouží opravdu citelná vylepšení. Tato novinka pro případné zájemce bude nepochybně dostupná za vyšší částku.

Potvrdí své kvality

Sonos Move 2 se dočká aktualizací hned v několika směrech, přitom designová stránka zůstane takřka beze změn oproti předchůdci. Do konstrukce s ponechanou certifikací IP56 a o hmotnosti okolo 3 kilogramů nasadí nově dva výškové reproduktory pro vytvoření stereo zvuku. Nasazený USB-C port bude podporovat dobíjení mobilních zařízení nebo Line-In Audio, pokud si uživatel u Sonos dokoupí správný adaptér.

Super premium Sonos Move 2 speaker leaks out in full with insane battery life and more 1200x675x

Sonos Move 2 | Zdroj: The Verge

Dále za zmínku stojí standard WiFi 6, Bluetooth 5.0 a přítomnost jen hlasové asistentky Alexa od Amazonu, přičemž speciální přepínač zajistí deaktivaci mikrofonu na její případnou aktivaci. Za poslední klíčovou proměnou bude stát výdrž baterie, která se z původních 10 hodin vyšvihne k neuvěřitelné hranici 24 hodin.

Výrobce chce spustit prodej koncem příštího měsíce za cenu 449 dolarů (tj. cca 9 898 Kč) a vybírat půjde ze tři barev (bílá, černá, světle zelená).

Zdroje: theverge.com, phonearena.com, gizmochina.com

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat