Rozšiřující baterie BLUETTI: Kompletní zdroje energie samy o sobě: Jděte dál a zvyšte kapacitu  komerční článek

Rozšiřující baterie BLUETTI: Kompletní zdroje energie samy o sobě: Jděte dál a zvyšte kapacitu  [komerční článek]
2023-08-12T19:53:16+02:00
• 12. 8. 2023

Pokud vlastníte elektrocentrálu, pravděpodobně znáte rozšiřující baterie. Mnoho značek dnes nabízí modulární řešení pro ukládání energie, která obvykle zahrnují generátory energie a další akumulátory pro flexibilní kapacitu. Tyto bateriové moduly, známé jako „rozšiřující baterie“, umožňují rozšířit kapacitu vaší elektrárny podle vašich potřeb.

V tomto článku se ponoříme do světa rozšiřujících baterií od společnosti BLUETTI, jednoho z předních hráčů v této oblasti. Společnost BLUETTI nabízí rozmanité modely přídavných baterií s kapacitou od 806 Wh do 3 072 Wh. Společnost BLUETTI se od svých konkurentů odlišuje tím, že její rozšiřující baterie zvyšují kapacitu a fungují jako samostatné zdroje energie.

Funkce přídavných baterií BLUETTI

Široká kompatibilita: Rozšíření výkonu napájecích stanic BLUETTI

Řady rozšiřujících baterií BLUETTI, včetně modelů B230, B300, B300S a B80, jsou kompatibilní s řadou modelů generátorů BLUETTI, což vám umožní vylepšit úložiště energie s minimálními náklady. Připojením rozšiřující baterie k vaší stávající elektrocentrále získáte prodlouženou dobu provozu, aniž byste museli obětovat přenosnost.

Spolehlivé bateriové články LiFePO4: Bezpečná energie, která vydrží

Rozšiřující baterie BLUETTI používají bezpečné a spolehlivé bateriové články LiFePO4 s působivou životností 3 000 až 3 500 cyklů na 80 %, což odpovídá přibližně 10 letům každodenního používání při denním vybíjení. Tyto baterie navíc využívají patentovaný systém správy baterií (BMS), který je chrání před přebíjením, zkratem a dalšími potenciálními bezpečnostními riziky.

Kompletní powerbanka s více výstupy a způsoby nabíjení

Rozšiřující baterie BLUETTI slouží více než jako doplňky pro napájecí stanice, ale také jako kompletní powerbanky s tlačítky napájení, indikátory, několika vstupy a výstupy. Svá zařízení můžete přímo zapojit do jejich tří výstupů: 100W portu USB-C, 18W portu USB-A a 12V/10A portu zapalovače cigaret. Pro dobíjení akceptují síťové adaptéry, solární panely, automobilové zásuvky nebo dokonce olověné baterie. Některé modely dokonce podporují duální rychlé nabíjení.

Modely rozšiřujících baterií BLUETTI

bl 01 1550x918x

Prodloužená doba provozu pro kempování s rodinou

Pokud plánujete rodinný výlet se zařízením AC60, zvažte přidání několika bateriových sad B80, abyste měli v přírodě více energie. Kromě schopnosti zvýšit kapacitu baterie AC60 403 Wh na maximální hodnotu 2 015 Wh dokáže samotná baterie B80 806 Wh nabít smartphone 43krát, notebook 10krát a napájet světlo po dobu více než 60 hodin. Kompaktní nabíječka B80 má navíc skládací rukojeť a krytí IP65, takže si ji můžete snadno vzít kamkoli na plážové párty, na loď a podobně.

bl 02 1566x1036x

Při hraní her nebo cestování budete chtít, aby model B230 doplňoval model AC200MAX. Když na generátor naskládáte jeden nebo dva akumulátory, získáte neuvěřitelných 6 144 Wh pro všechny spotřebiče energie, jako jsou elektrické grily a rychlovarné konvice. Vzhledem k tomu, že baterie má vlastní zásuvky, lze z ní přímo napájet tablety, telefony a přenosné počítače. Jeden z uživatelů v recenzi na B230 uvádí, že tato „baterie s kapacitou 2 000 Wh dokáže pohánět jeho 12V ledničku asi 4 dny.

Další záložní napájení při delším výpadku proudu

Někteří z vás se mohou setkat s touto situací: elektrocentrála střední třídy ve vaší domácnosti nedokáže pokrýt rostoucí poptávku po elektřině během výpadků a nová vysokokapacitní by mohla být velice nákladná. Společnost BLUETT nabízí cenově výhodné varianty: B300 a B300S s kapacitou 3 072 Wh. Hlavní rozdíl mezi nimi spočívá v tom, že model B300S má funkci samočinného ohřevu, díky které zůstává citlivý i při teplotách do -20 °C. Skvělá věc pro ty, kteří žijí v oblastech s chladným podnebím, nebo se vydávají na extrémní dobrodružství.

bl 03 1558x1034x

Modulární AC300 by mohl mít maximální kapacitu 12 288 Wh se čtyřmi balíčky B300 nebo B300S, zatímco AC500 podporuje čtyři B300 nebo šest B300S pro působivých 18 432 Wh, což stačí k napájení průměrné domácnosti s kapacitou 3k Wh po dobu téměř jednoho týdne. Tyto akumulátory vám jednoduše poskytnou více „šťávy“ pro provoz ledniček, televizorů, kuchyňských spotřebičů a dalších nezbytných věcí, abyste pohodlně přežili mimořádně dlouhý výpadek proudu.

BLUETTI Nejnovější úniky

Nejnovější aktualizace BLUETTI AC60P a AC180P se blíží. Voděodolný model AC60P s krytím IP65 a hmotností 9,1 kg je vysoce mobilní a kapacitně flexibilní. Po spárování se dvěma bateriemi B80P s kapacitou 806 Wh se může rozšířit z 504 Wh na 2 116 Wh. Naproti tomu model AC180P je výkonný s kapacitou 1.440 Wh a výkonem 1.800 W. Na rozdíl od něj je AC180P výkonnější než AC180P.

O společnosti BLUETTI

Společnost BLUETTI se od svého založení věnuje podpoře udržitelnosti a ekologických energetických řešení. Nabídkou ekologických řešení pro skladování energie pro vnitřní i venkovní použití se společnost BLUETTI snaží poskytovat výjimečné zážitky pro naše domovy a zároveň přispívat k udržitelné budoucnosti naší planety. Tento závazek k udržitelné energii pomohl společnosti BLUETTI rozšířit svou působnost do více než 100 zemí a získat důvěru milionů zákazníků po celém světě.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat