Huawei představí MatePad 11.5 (2023) v tomto týdnu

Huawei představí MatePad 11.5 (2023) v tomto týdnu
2023-07-19T16:35:40+02:00
• 19. 7. 2023

Zdroj: Gizmochina

Čínská společnost Huawei už v následujících dnech aktualizuje vlastní nabídku tabletů o nový přírůstek s názvem MatePad 11.5 (2023). K dispozici jsou všechny důležité specifikace, které z novinky nedělají nijak zajímavého zástupce. Ke všemu ani očekávaná prodejní cena nepřispívá k tomu, aby si zařízení vydobylo silnější pozici mezi konkurenty na trhu.

Běžný standard

Přírůstek si vyslouží 11,5palcový LCD displej s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Čelní panel údajně získal certifikaci TÜV Rheinland, takže lze počítat se sníženou úrovní vyzařování modrého světla, která bude především šetřit oči uživatele při delším používání.

Do vnitřní části nasadí čipovou sadu Snapdragon 7 Gen 1 nebo dvě možnosti u operační paměti RAM, a to 6 / 8 GB. Uživatelská data pojme interní úložiště s kapacitou 128 GB. Zatímco vpředu ještě naleznete 8MPx kamerku, tak záda osadí 13MPx objektivem fotoaparátu či 7 700mAh baterií. O rychlejší nabití se zasadí 22,5W technologie.

Softwarové prostředí doplní platforma HarmonyOS 3.1, která si má hlavně rozumět se stylusem M-Pencil ve 2. generaci. Seznam výbavy podtrhnou čtyři reproduktory, dvojice mikrofonů, funkce Bluetooth 5.2 a standard WiFi 6. V prodeji budou až tři barevné verze (béžová, šedá, modrá) za cenovku od cca 7 017 Kč.

Již ve čtvrtek 20. července po tiskové konferenci v Číně zjistíme zbytek podrobností.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat