Harman Kardon slaví 70. výročí a přichází se třemi Bluetooth reproduktory

Harman Kardon slaví 70. výročí a přichází se třemi Bluetooth reproduktory
2023-07-10T20:03:12+02:00
• 11. 7. 2023

Harman Kardon Aura Studio 4 | Zdroj: Gizmochina

Jubilejní 70. narozeniny právě teď slaví značka Harman Kardon a k této příležitosti si připravila celkem tři nové zástupce mezi bezdrátové reproduktory. Novinky nesou konkrétně název Aura Studio 4, Go+Play 3, Luna. Zatímco první jmenovaný zaujme svým designovým zpracováním především náročné zákazníky, tak poslední přírůstek zapadne do základní linky v portfoliu.

Léty ověřená kvalita

Výrobce je připraven zahájit oficiální prodej až 15. září, takže veškeré specifikace odhalí až během těchto letních prázdnin. Nicméně se podělil alespoň o jejich menší část. Model Aura Studio 4 obsahuje jeden 132mm basový reproduktor, které dokola obklopuje dalších šest reproduktorů. Tím dohromady vytváří velmi kvalitní prostorový zvuk.

Go 3 858x483x

Harman Kardon Go+Play 3 | Zdroj: Gizmochina

Za pozornost ještě stojí dohromady 324 krystalů, a ty jsou barevně osvětlovány v rytmu hudby. Navíc jde o vůbec první výrobek vyrobený z recyklovaných materiálů. Zlatou střední cestou se vydal reproduktor Go+Play 3, u něhož bylo využito hliníku, textilií nebo tvrzeného skla. Uvnitř zabírají místo tři reproduktory a jeden basový reproduktor.

Umí hrát až 8 hodin na jedno nabití, pro větší výkon lze spárovat dvě zařízení mezi sebou a speciální technologie kalibruje zvuk podle okolí. Poslední Luna patří sice patří ke kompaktním reproduktorům, ale rozhodně potěší 12hodinovou výdrží, certifikací odolnosti IP67 či také spárováním dvou zařízení mezi sebou.

Cenovky nejsou zatím známy, i když v kuloárech se proslýchá o 360 dolarech za Aura Studio 4, 380 dolarech za Go+Play 3 a 195 dolarů za řešení Luna.

Luna 880x495x

Harman Kardon Luna | Zdroj: Gizmochina

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat