ATOMSTACK S20 Pro – výkonná laserová gravírovačka se slevou komerční článek

ATOMSTACK S20 Pro – výkonná laserová gravírovačka se slevou [komerční článek]
2023-06-14T18:39:01+02:00
• 14. 6. 2023

Zdroj: TOMTOP

Fanoušci moderní techniky s duší kutila mohou nyní zbystřit: laserová gravírovačka ATOMSTACK S20 Pro je nyní k mání za velmi atraktivní cenu. A jaká vlastně je?

Rychle sestavitelná a kompaktní

Gravírovačka ATOMSTACK S20 Pro vám dorazí v několika částech, a její sestavení do plně funkční podoby je s použitím návodu velmi snadné, a je otázkou přibližně 25 minut. Už při sestavování si povšimnete, že jednotlivé části jsou vyrobeny z kvalitní hliníkové slitiny, což signalizuje značnou odolnost a výdrž i při dlouhodobém používání.
Sestavený přístroj pak s vnějšími rozměry 66 x 57 cm nezabírá přehnaně místa, a dokáže gravírovat plochy až 40 x 40 cm, což je velmi dobrá hodnota.

ATOMSTACK S20 Pro

Zdroj: TOMTOP

Výkonná a precizní

Instalovaný laser disponuje přesností 0,01 mm, což má pozitivní vliv na kvalitu výstupů. 4 laserové diody o výkonu 6 W poskytují díky speciálním optickým zrcadlům výkon 20 W, což znamená, že lze bez potíží rýt do dřeva i kovových materiálů, ale také řezat dřevo či akrylát. Nabízí více než dostatečný výkon 20 W, a disponuje přesností 0,01 mm. Oproti běžným laserům v této cenové kategorii je cílová plocha laserů gravírovačky ATOMSTACK S20 pouze třetinová, což je na kvalitě výstupů opravdu znát.

Zvládající širokou škálu materiálů

Díky výkonným laserům se nemusíte omezovat jen na jeden materiál. Právě naopak: gravírovačka zvládá více než 40 různých materiálů, se kterými můžete pracovat.
Několik příkladů: kovy jako jsou galvanizované železo či nerezová ocel, dále sklo, zrcadlo, dřevěné materiály, různé druhy plastů či keramiky, netkané textilie, akryláty, guma, a dokonce i kámen či různé potraviny!

ATOMSTACK S20 Pro

Zdroj: TOMTOP

S rozšířenými funkcemi

ATOMSTACK S20 pracuje se škálou 256 odstínů, takže výsledek vaší práce vůbec nemusí být pouze černobílý; kreativitě se meze nekladou!
Gravírovačka je vybavena vzduchovou pumpou, která nejenže zvyšuje rychlost gravírování o desítky procent a prodlužuje životnost přístroje, ale navíc díky ní dosáhnete čistších a preciznějších řezů. Dále podporuje off-line gravírování, bez nutnosti připojení k počítači či mobilu.

ATOMSTACK S20 Pro

Zdroj: TOMTOP

Vysoce kompatibilní

ATOMSTACK S20 podporuje kvalitní gravírovací softwarové platformy, jako jsou LaserGRBL nebo LightBurn. Tyto programy jsou k dispozici jak pro Windows, tak pro Mac, a zvládají formáty souborů NC, BMP, JPG, PNG, DXF, a mnohé další.

S atraktivní slevou

Běžná cena ATOMSTACK S20 se pohybuje na úrovni 1.860 EUR. Nyní je nicméně v nabídce za výrazně nižší částku 566 EUR. A to nejlepší na konec: se slevovým kódem CAC6525 si tuto skvělou gravírovačku pořídíte za pouhých 499 EUR! Tuto exkluzivní nabídku můžete využít ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat