WhatsApp pracuje na možnosti ukládání mizejících zpráv

WhatsApp pracuje na možnosti ukládání mizejících zpráv
2023-02-19T15:31:46+02:00
• 18. 2. 2023

Zdroj: Dotekománie

WhatsApp je pravděpodobně nejbolíbenější aplikaci pro komunikaci s přáteli. Nabází velké množství užitečných funkcí, které stále přibývají. Nyní společnost Meta pracuje na možnosti, jak si uložit zprávy, u kterých je nastaveno automatické mazání po určité době.

Ukládání mizejících zpráv dostává aktualizaci

Funkce mizejících zpráv je relativně nová. Uživatelé díky ní mají možnost pro vybrané konverzace nastavit interval, po jehož uplynutí bude konverzace smazána. Je možné nastavit, aby se konverzace mazaly po 24 hodinách, 7, nebo 90 dnech. Mizející zprávy je možné nastavit pouze pro celou konverzaci, nikoli jen pro konkrétní zprávy.

wa 1446x1500x

Zdroj: WABetaInfo

WhatsApp na možnosti uchovat dočasné zprávy pracuje již od minulého roku. WABetaInfo si nyní všimli v poslední beta verzi pro Android dalšího rozšíření této funkce. Na obrazovce s informacemi o profilu se nachází položka „Uchované zprávy“. Zde uživatelé naleznou všechny mizející zprávy, které si uložili. Znamená to, že všichni účastníci této konverzace budou mít k těmto zprávám přistup také a kdokoliv z nich je může také ručně smazat.

Pokud byste si chtěli tuto funkci vyzkoušet, je nutné si stáhnout poslední beta verzi aplikace a zaregistrovat se do beta programu.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat