Philips poprvé ukázal sluchátka Fidelio T2

Philips poprvé ukázal sluchátka Fidelio T2
2023-02-11T20:46:21+02:00
• 12. 2. 2023

Zdroj: Philips

Od září roku 2021 jsou k dispozici bezdrátová sluchátka Fidelio T1 a teprve teď se společnost Philips rozhodla přinést nového nástupce s označením T2. Ovšem rozdílů mezi jednotlivými zástupci nebude skutečně mnoho. Nabíjecí pouzdro včetně sluchátek uvnitř mají podobné zpracování. Ke všemu i vnitřní sestava projde spíše jen kosmetickými úpravami.

Prémiová třída

Hned na úvod musíme zmínit, že výrobce plánuje novinku vypustit do prodeje až během třetího čtvrtletí letošního roku, takže kompletní seznam specifikací nám odhalí v pozdější době. Nicméně výrobce prozradil alespoň stěžejní body. Konstrukce sluchátek bude o 20 % menší, přičemž si ponechá certifikaci odolnost IPX4.

Philips Fidelio T2 2874x1610x 1

Philips Fidelio T2 | Zdroj: Gizmochina

Dále se ukáže 9,2mm měnič nebo 3 mikrofony v každém sluchátku. Kvalitní poslech hudby zajistí hlavně nový kodek Bluetooth LC3 či technologie LDAC od Sony. Konektivitu obstará funkce Bluetooth ve verzi 5.3. Výpis uzavírá možnost aktivního potlačení okolního hluku a až 9hodinová výdrž na jedno nabití. Dodávaná krabička přidává dalších 27 hodin poslechu hudby.

Prodejní cenu sice zjistíme v následujících měsících, ale první generace byla v Česku od startu dostupná za 7 699 Kč, a tak tento přírůstek může klidně atakovat hranici 9 000 Kč bez pár drobných.

Zdroje: notebookcheck.net, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat