Dobrá zpráva, WhatsApp stále pracuje na možnosti upravovat odeslané zprávy

Dobrá zpráva, WhatsApp stále pracuje na možnosti upravovat odeslané zprávy
2023-02-24T17:59:15+02:00
• 25. 2. 2023

Zdroj: Dotekománie

Loni jsme zaznamenali zprávu o tom, že WhatsApp ve své aplikaci pro Android, v rámci beta programu, pracuje na možnosti zpětně upravovat již odeslané zprávy. Tuto možnost dnes nabízí například služba iMessage nebo Telegram. Dobrou zprávou je, že tato myšlenka nebyla zavržena a vývoj stále pokračuje.

Možnosti úprav odeslaných zpráv ve WhatsApp možná již brzy

Nově se vývoj přesouvá do beta verze aplikace pro iOS. Podle webu WABetaInfo se v nejnovější beta verzi WhatsApp pro iOS objevuje možnost upravovat odeslané zprávy. Tato funkce byla prozatím zpřístupněna pouze malému počtu testerů. Pro iOS funguje možnost úpravy stejně, jak je tomu v betě pro Android. Stačí dlouze klepnout na zprávu a v nabídce vybrat „Upravit“.

WA EDITING MESSAGES EDIT ACTION LABEL DISMISS IOS 2484x2208x

Zdroj: WABetaInfo

Na rozdíl od Telegramu a dalších chce ale WhatsApp omezit dobu, po kterou bude možné odeslanou zprávu upravit. Podle dostupných informací by to mělo být maximálně do 15 minut od odeslání. Stejně dlouhý limit používá i služba iMessage. iMessage nabízí uživatelům historii úprav, WhatsApp by měl takovou zprávu pouze označit značkou „Upraveno“. Možnost úpravy bude přístupná pouze pro zprávy, a nikoliv pro popisky u fotek, videí a dokumentů.

V tuto chvíli zatím není jasné, kdy by se tato změna měla dostat mezi všechny uživatele, ale pravděpodobně by to mohlo být ještě v první polovině tohoto roku.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat