Sony uvádí sluchátka navržená speciálně pro běžce

Sony uvádí sluchátka navržená speciálně pro běžce
2023-01-26T09:35:11+02:00
• 26. 1. 2023

Zdroj: Sony

O rozšíření nabídky bezdrátových sluchátek se protentokrát zasadila společnost Sony, která poprvé před širokou veřejností ukázala novinku s názvem Float Run nebo také pod označením WIOE610/B. Přírůstek má speciálně navržený tvar háčků za uši a žádným způsobem neomezuje sportovce během cvičení. O vypuštění do volného prodeje rozhodla až úspěšná crowdfundingová kampaň.

Hlavně na běh

Japonský gigant označuje design sluchátek jako „off-ear“, který zároveň stojí za tím, že nepodporují technologii aktivního potlačení okolního hluku. Pecky jsou součástí háčků a vůbec se nedotýkají zvukovodu. Kvalitní zvuk obstarává 16mm měnič, přitom částečně odkryté ucho dovoluje sportovci vnímat své okolí a být mimo nebezpečí. Obě sluchátka ještě spojuje flexibilní nákrčník s neklouzavým povrchem.

sony float run 2png 600x523x sony float run 3png 600x523x sony float run 4png 600x523x

Zdroj: Sony

Jejich testování probíhalo na různých hlavách, účesech a pod pokrývkami hlavy. Rovněž nízká hmotnost (33 gramů) má zajistit maximální pohodlí. Komunikace probíhá přes Bluetooth 5.0 nebo výdrž činí 10 hodin. Rychlé 10minutové nabíjení přidává další jednu hodinu provozu. Výbavu uzavírá USB-C port, certifikace IPX4, fyzická tlačítka pro ovládání, vestavěný mikrofon, podporované kodeky SBC/AAC a hlasový asistent.

Výrobce do prodejního balení přibaluje ochranný vak, abyste měli veškeré příslušenství při sobě. Oficiální prodej odstartuje nejdříve od měsíce března za cenu 129,99 dolarů (tj. cca 2 832 Kč).

sony float run 7png 600x523x sony float run 5png 600x523x sony float run 6png 600x523x

Zdroj: Sony

Zdroj: sony.com.sg

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat