Povánoční výprodej právě odstartoval. Levněji pořídíte Samsung, Apple i Xiaomi komerční článek

Povánoční výprodej právě odstartoval. Levněji pořídíte Samsung, Apple i Xiaomi [komerční článek]
2022-12-29T10:48:25+02:00
• 29. 12. 2022

Povánoční období patří tradičně výprodejovým slevám a nejinak je tomu i letos. Pokud i vy jste od Ježíška obdrželi obálku s šustivým obnosem, máte ideální příležitost ho vyměnit za chytré hodinky, elektrokoloběžku, robotický vysavač nebo třeba za sluchátka. V Mobil Pohotovosti totiž odstartoval výprodej se stovkami produktů v kategorii příslušenství.

Chytré hodinky, audio a doplňky k smartphonům

Velké povánoční slevy padly na smartwatch. Například k vlajkovkám od Samsungu dostanete k výkupní ceně navíc bonus v hodnotě až 3 000 Kč.

SamsungWatch 800x450x

Pokud pokukujete po nějakých sluchátkách nebo reproduktoru a nevíte si rady, které koupit, vybrali jsme pro vás několik produktů, které jsou ve slevě a jejich koupí neuděláte krok vedle.

PanzerGlass váš telefon spolehlivě ochrání

Máte nový smartphone a bojíte se ho kamkoliv položit nebo strčit do kapsy, protože na něj ještě nemáte kryt a tvrzené sklo? Tento problém vyřeší PanzerGlass, který nabízí bytelná pouzdra a extra odolná tvrzená skla pro nové i starší modely smartphonů, díky kterým bude váš telefon bez jediného škrábance.

FIXED doplňky s parádní slevou

Top doplňky k smartphonům, tabletům nebo Macbookům nabízí i FIXED. Pokud potřebujete držák do auta, výkonnou nabíječku nebo třeba kožené ručně šité pouzdro pro váš Macbook, z nabídky od FIXED si vyberete.

1024 576 fixed 1024x576x

Chytrá domácnost a nejlepší koloběžky na světě

Za skvělou cenu seženete také robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite (4 790 Kč). Díky jeho nízkému tělu se dostane i do hůře přístupných míst, která nejen vysaje, ale také vytře. Pro domácí atmosféru jako v opravdovém kině se špičkovým zvukem a Full HD rozlišením zlevnil také projektor Xiaomi Mi Smart Projector 2, který pořídíte za 14 490 Kč.

Xiaomi Projector2 1024x576x

Elektrokoloběžky Kaabo patří k tomu nejlepšímu, co si vůbec můžete v této kategorii na trhu pořídit. Disponují bytelnou konstrukcí, odpružením předního i zadního kola a výkonným brzdovým systémem. Dojedou až 180 km na jedno nabití, unesou až 150 kg a mají gigantický výkon. Zvládnou jízdu v náročném terénu, ale jsou skvělé i na rychlé cestování po městě, třeba do práce nebo do školy.

Všechny modely jsou nyní u Mobil Pohotovosti dočasně zlevněné a ještě nižší ceny naleznete u koloběžek označených jako ROZBALENO. Tyto kusy nebyly nikdy použity a vztahuje se na ně plnohodnotná prémiová záruka.

1024 576 Kaboo 960x576x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat