Nová funkce na Instagramu řekne, zdali je váš obsah vhodný k doporučení

Nová funkce na Instagramu řekne, zdali je váš obsah vhodný k doporučení
2022-12-12T16:30:00+02:00
• 12. 12. 2022

Zdroj: Dotekomanie.cz

Instagram oznámil novou funkci, která upozorní na to, pokud není váš obsah, jako jsou fotky nebo videa způsobilé pro doporučení v kanálech, jako jsou Reels nebo Prozkoumat.

Instagram vylepšuje centrum Stav účtu

Instagram tuto funkci přináší především pro firmy a tvůrce obsahu, aby lépe porozuměli tomu, jak kvalitní obsah produkovat. Jedná se tak o rozšíření informačního centra „Stav účtu“, které si může každý majitel instagramového účtu vyhledat v nastavení účtu a zjistit tak, zdali zveřejňovaný obsah neporušuje zásady komunity.

Instagram stav účtu

Zdroj: Dotekomanie

Pokud se v centru Stav účtu objeví obsah, který není způsobilý pro doporučení ve zmiňovaných kanálech, objeví se zde i ukázka zveřejněného obsahu, který může být v rozporu s doporučením Instagramu. V tomto místě pak bude možné příspěvek upravit, nebo smazat.

„Víme, že pro mnoho tvůrců je doporučení jejich obsahu Instagramem skvělý způsob, jak oslovit nové fanoušky a rozšířit své publikum,“ uvedl Instagram v příspěvku na blogu. „Proto je pro nás důležité, aby tvůrci rozuměli našim pokynům a byli schopni vědět, zda něco, co zveřejnili nebo mají ve svém profilu, může mít vliv na dosah k jejich sledujícím. To je také důvod, proč zavádíme možnost nesouhlasit s naším rozhodnutím, aby se náš kontrolní tým mohl co nejrychleji znovu podívat a my mohli pokračovat ve zdokonalování naší detekční technologie.“

Pokud si tuto novou funkci chcete ověřit, naleznete ji v Nastavení – Účet – Stav účtu.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat