O2 vylepšuje vánoční akci, láká na dva vouchery aktualizováno

O2 vylepšuje vánoční akci, láká na dva vouchery [aktualizováno]
2022-11-22T13:20:31+02:00
• 22. 11. 2022

Zdroj: O2

Aktualizováno 22. 11.

Mobilní operátor O2 se rozhodl, že zdvojnásobí nabízené vouchery za každou službu. Nově tedy zákazník dostane za každou službu rovnou dva vouchery, přičemž každý je stále v hodnotě 1000 Kč. Je zde ale jedno omezení. Tato konkrétní nabídka platí jen do 30. listopadu. Následně bude k dispozici jen jeden voucher za každou službu.

„Víme, že nákupy dárků a příprava na Vánoce není vůbec levná záležitost. Chtěli jsme proto našim zákazníkům v předvánočním čase pomoci a rozhodli jsme se zdvojnásobit slevové vouchery,“ vysvětluje Václav Dostál, který má v O2 na starosti prodej mobilních telefonů a dalších zařízení.  

Původní článek 26. 10.

Nadchází čas nejrůznějších vánočních kampaní, což se bude týkat i mobilních operátorů. Letos začíná jako první nabízet nějaký bonus operátor O2. Pokud byste čekali nějaká bonusová data, či jiné výhody spojené s tarify, zklameme vás. O2 se rozhodlo pro nadělování slev.

„Vánoce jsou nejen o rodině a přátelích, ale i o sdílení radosti a dárcích. Chceme našim novým i stávajícím zákazníkům udělat svátky o kousek krásnější, rozhodli jsme se proto opět rozdávat slevové tisícikoruny. A na co jiného než na dlouhodobě žádané vánoční dárky – elektroniku,“ vysvětluje Silvia Cieslarová, ředitelka marketingu mobilních služeb v O2, a doplňuje: „Čím více služeb zákazník u O2 má, tím více benefitů v podobě tisícovky na oblíbené produkty od nás získá.“ Slevu dostanou všichni, ať už mají předplacené karty, tarify se smlouvou na volání, internet nebo O2 TV.    

Sleva na produkty

O2 uvádí, že za každou službu, kterou máte u operátora, dostanete voucher v hodnotě 1000 Kč k nákupu jakéhokoliv hardwaru, který nabízí. Vše se nachází v sekci O2 Radosti. Nespornou výhodou je letos možnost věnovat takový voucher komukoliv, třeba někomu z rodiny nebo i kamarádovi. Samotné slevy ale nejde sčítat, takže na jeden produkt lze uplatnit jen 1000Kč slevu.

„Tisícovka“ dolů lze uplatnit na vybrané tablety, notebooky, příslušenství i telefony. „Našimi ‚hero‘ modely jsou iPhone 14, Samsung Galaxy A33, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, vivo X80 lite a HONOR Magic 4 Lite. Všechno to jsou ty nejoblíbenější 5G telefony daných značek. Za zmínku stojí i možnost slevu uplatnit na hodinky Apple Watch Cellular, u kterých jsme nově spustili službu O2 Chytré hodinky,“ vyjmenovává Václav Dostál a uzavírá: “ Vánoce jsou tradičně velmi vytíženým obdobím, co se týče nákupů dárků pod stromeček, takže jsme nic nepodcenili a na nápor zákazníků i objednávek jsme připraveni.“

Novinkou pro letošní Vánoce jsou i nová bezdrátová sluchátka O2 Pods+, která navazují na O2 Pods (recenze). U novinky se operátor zejména chlubí inteligentním potlačením okolního hluku. Jejich cena je 1499 Kč, ale se slevou je možné za ně zaplatit 499 Kč. Za stejnou cenu lze získat po slevě i další novinku multinabíječku O2 Power HUB. Má dva USB-C a dva USB-A porty, ale zatím nevíme, jaké jsou přesné parametry.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat