Přenosný displej NexPad pro telefony je konečně v prodeji

Přenosný displej NexPad pro telefony je konečně v prodeji
2022-11-03T15:00:11+02:00
• 3. 11. 2022

Zdroj: Nexdock

Americká firma Nex Computer dodržela stanovený termín a oficiálně oznamuje zahájení prodeje zařízení s názvem NexPad. To jednoduše funguje jako přenosný displej pro chytrý telefon nebo přenosný počítač. V každém případě doplněk má své mouchy, které by mohl výrobce vychytat snad v budoucích verzích. Navíc funkčnost je omezena jen na operační systém Android.

Užitečný pomocník

Po technické stránce je připraven 12palcový IPS panel s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů a v poměru stran 16:9. Vzhledem k jeho plné laminaci bude případná výměna displeje více náročná, protože všechny vrstvy jsou slisovány do jedné. Celá konstrukce má rozměry 277 x 250 x 6,3 mm, přičemž obsahuje hned několik vstupních portů.

NexPad 2 1960x1270x NexPad 3 1960x1270x

Zdroj: Nexdock

Kromě dvou USB-C vstupů (3.1), zde najdete jeden USB-C (2.0) a jeden mini HDMI (2.0) port. Silné magnety ukryté uvnitř jsou patentovanou technologií. Udrží jak samotný telefon, tak i pomocí dodávaného stojanu se udrží na notebooku. Po připojení k NexPadu může telefon fungovat v trackpad módu nebo jako druhý menší displej.

Zařízení bohužel nemá žádné reproduktory či vlastní baterii, což znamená čerpání energie z připojeného telefonu/počítače. Případné zájemce čeká cenovka 249 dolarů (tj. cca 6 170 Kč) a za dopravu si účtují dalších 19 dolarů.

NexPad 4 1960x1270x

Zdroj: Nexdock

Zdroje: nexdock.com, gizmochina.com, nexdock.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat