Amazfit chystá odolné hodinky Falcon

Amazfit chystá odolné hodinky Falcon
2022-10-07T15:22:53+02:00
• 8. 10. 2022

Zdroj: Amazfit

Populární server GSMArena od neznámého zdroje získal exkluzivní informace týkající se nadcházející novinky z dílny společnosti Zepp Health. Výrobce pod známou značkou Amazfit finišuje s chytrými hodinkami se zvýšenou odolností. K oficiálnímu oznámení má dojít už ve čtvrtek 13. října, ale ještě předtím jsou k dispozici klíčové prvky výbavy a také podoba finálního zpracování novinky Falcon.

Do náročných podmínek

Podle zveřejněného videa by robustní konstrukce mohla být vyrobena z neupřesněné slitiny kovu. Jeho součástí bude nejspíš 1,28palcový displej s rozlišením 416 x 416 pixelů založený na AMOLED technologii. Navíc maximální jas panelu má činit 1 000 nitů, což lze srovnávat například s Apple Watch SE.

Uvnitř samozřejmě poběží rozhraní Zepp OS, které nabídne přes 150 sportovních režimů včetně možnost spárování třeba s externím hrudním pásem. Odolnost podložená certifikací 20 ATM zajišťuje maximální odolnost vůči vodě, takže ani potápění do větších hloubek jim nebude dělat problém. Vnitřní šasi ještě vyplní 32MB paměť RAM nebo 4GB interní úložiště pro stažení skladeb.

Baterie o velikosti 500 mAh zvládne až 14 dnů provozu. Zarytí sportovci nepochybně ocení dvoupásmové GPS, import a navigace ve vlastních trasách. Tréninkové plány přes Zepp Coach si budou rozumět se snímačem tepové frekvence či okysličením krve. Nakonec komunikaci zaštítí Bluetooth ve verzi 5.0. Další podrobnosti zjistíme již v nejbližších dnech.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat