Honor ukázal tablet Pad X8 ve verzi Lite

Honor ukázal tablet Pad X8 ve verzi Lite
2022-09-03T21:06:28+02:00
• 4. 9. 2022

Zdroj: HiHonor

Na letošním ročníku veletrhu IFA v Berlíně neukázal Honor pouze jeden tablet Pad 8, ale rovnou dva, i když s výrazně slabší výbavou. To může být jeden z důvodů, proč nedostal tolik prostoru před ostatními novinkami. Čínský výrobce by měl tablet Pad X8 Lite vypustit také do Evropy, takže český trh o něj nemusí být ošizen. Nicméně prodejní cenu zatím drží pod pokličkou.

Žádný přepych

Do přední části si našel cestu 9,7palcový LCD displej s rozlišením 1 280 x 800 pixelů nebo 2megapixelová kamerka na video hovory. V těle o tloušťce 7,55 mm se nachází obyčejný procesor Helio G80 od MediaTeku napojený k 3/4GB operační paměti RAM a 32GB internímu úložišti. Případný nedostatek místa lze naštěstí vyřešit pomocí slotu pro paměťové microSD karty.

honor pad x8 lite3 2856x1222x

Zdroj: HiHonor

Záda jsou osazena jedním 5megapixelovým objektivem fotoaparátu a 5 100mAh baterií, která zvládne jen základní 10W nabíjení. Dvojice přítomných reproduktorů byla doplněna o technologii Histen Audio. Softwarové rozhraní zastupuje Magic UI 6.1 vycházející z Androidu 12, v němž například lze otevřít až 4 okna najednou. Seznam výbavy podtrhuje 3,5mm audio jack, funkce Bluetooth 5.1, USB-C port či šuplík pro datovou SIM kartu. Datum zahájení prodeje budeme znát v nejbližší době.

honor pad x8 lite2 2000x876x

Zdroj: HiHonor

Zdroje: hihonor.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat