Soutěž o elektrokoloběžku v hodnotě 20 tisíc. Vyhrajte nadupanou KAABO komerční článek

Soutěž o elektrokoloběžku v hodnotě 20 tisíc. Vyhrajte nadupanou KAABO [komerční článek]
2022-06-27T20:18:06+02:00
• 27. 6. 2022

Kupte si elektrokoloběžku KAABO a druhou můžete mít zcela zdarma. Mobil Pohotovost spouští unikátní soutěž o koloběžky KAABO Skywalker 8H. Soutěží se celkem o tři kusy, tudíž šanci na výhru má skutečně každý.

Soutěž o elektrokoloběžku

Chcete si užít jízdu na koloběžce ve dvou a zároveň ušetřit téměř dvacet tisíc korun? Pokud si u Mobil Pohotovosti koupíte jakoukoli koloběžku KAABO, můžete teď vyhrát druhou zcela zdarma. Konkrétně se soutěží o 3x KAABO Skywalker 8H – elektrokoloběžku s dojezdem až 50 km, nosností 120 kg a odpružením předního i zadního kola. Stačí jen, když svoji objednávku zaregistrujete na této stránce a tím se zapojíte do soutěže o jeden ze tří kusů.

Skywalker 8H 9 1200x833x

Do soutěže se přitom mohou zaregistrovat i ti, kteří si koloběžku KAABO zakoupili v minulosti – zaregistrovat lze všechny objednávky uskutečněné od 1. 4. do 31. 7. 2022. Do konce července pak probíhá i samotná soutěž, slosování se následně uskuteční 15. 8. 2022 a vylosováni budou celkem 3 výherci. Kompletní pravidla soutěže najdete přímo zde.

Zapojit se do soutěže může skutečně každý, kdo si zakoupil/zakoupí jakýkoli model elektrokoloběžky KAABO. Počítá se přitom koupě nejenom nových, ale také rozbalených kusů. Právě rozbalené KAABO koloběžky jsou mimořádně výhodné, protože jde o nové, nikdy nepoužité kusy pouze s otevřenou krabicí, které jsou však až o 13 tisíc levnější.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat