Nejlepší elektrokoloběžky KAABO pořídíte i jako rozbalené, jsou až o 13 tisíc levnější komerční článek

Nejlepší elektrokoloběžky KAABO pořídíte i jako rozbalené, jsou až o 13 tisíc levnější [komerční článek]
2022-06-15T15:46:00+02:00
• 15. 6. 2022

Koloběžky KAABO jsou jedny z nejnadupanější elektrokoloběžek na světě. Nadstandardní parametry a kvalitní zpracování se nicméně odráží i na ceně, která je zcela logicky vyšší než v případě základních konkurenčních koloběžek. U Mobil Pohotovosti si však nově můžete pořídit KAABO koloběžku s označením „ROZBALENO“, při jejíž koupi ušetříte až 13 000 Kč. Jde přitom o plně funkční, nikdy nepoužité kousky, u kterých byla pouze otevřena krabice.

Rozbalená, nikdy nepoužitá, ale levnější až o 13 tisíc

KAABO koloběžky začátkem června výrazně zlevnily, v případě rozbalených kousků ale můžete ušetřit ještě dalších několik tisíc. Označení ROZBALENO přitom najdete u všech modelů koloběžek, takže na své si přijde skutečně každý. Nechybí nejlevnější Skywalker 8H jen za 14 990 Kč (běžně 18 990 Kč) nebo bestseller Mantis 10 Plus 2022 s výkonným 2000W motorem a dojezdem až 75 km za pouhých 34 990 Kč (běžně 39 990 Kč). Největší slevu ale najdete u nejnovějšího a absolutně nejvýkonnějšího modelu Wolf King GT Pro 2022, který je v rozbaleném stavu k mání za 86 990 Kč (běžně 99 990 Kč).

KAABO Mantis 10 Plus 1520x1056x

I s prémiovou zárukou

Rozbalených KAABO koloběžek je jen omezené množství, ale jejich koupě se mimořádně vyplatí. Nejenom, že jde o nikdy nepoužité a dokonce ani nesložené kousky s kompletním balením, ale navíc se na ně vztahuje i plnohodnotná prémiová záruka. To znamená, že servis v případě jakýchkoli komplikací u vás koloběžku vyzvedne a poté plně funkční a opravenou zase přiveze. A navíc i použitou KAABO koloběžku si můžete pořídit na splátky, takže vás může vyjít už na 376 Kč měsíčně.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat