POCO chystá své vlastní chytré hodiny. Ponesou jednoduchý název POCO Watch

POCO chystá své vlastní chytré hodiny. Ponesou jednoduchý název POCO Watch
2022-04-25T19:30:35+02:00
• 25. 4. 2022

Zdroj: DigitIn

Společnost POCO se chystá uvést na trh své první nositelné zařízení a rozšířit tak svoje celosvětové portfolio produktů. Server OnLeaks skrze DigitIn poskytl první pohled na hodinky POCO Watch. Jedná se tedy o první nositelné chytré zařízení od společnosti POCO. Na webu se též objevily první rendery a specifikace očekávaných sluchátek POCO Buds Pro.

POCO WATCH

Zdroj: DigitIn

Další do počtu?

Hodinky POCO Watch se vyznačují čtvercovým ciferníkem se zaoblenými rohy a 1,6palcovým displejem AMOLED. Ten má rozlišení 360×320 pixelů. Na pravé straně se nachází tlačítko, které bude sloužit k navigaci v systému hodinek, připodobňuje se tak známým Apple Watch. Na snímcích je zobrazen barevně výrazný ciferník se statistikami o tom, kolik jste udělali kroků a kolik jste spálili kalorií, včetně dalších fitness údajů.

 

Pokud jde o zdravotní a fitness funkce, hodinky POCO Watch by mohly obsahovat optický snímač srdečního tepu a také snímač kyslíku v krvi (SpO2). Hodinky by mohly být mimo jiné klasifikovány také jako voděodolné do 5ATM.

POCO WATCH

Zdroj: DigitIn

To vše by mohlo být napájeno 225mAh baterií a hodinky by údajně měly vážit kolem 31 gramů. Rozměry zařízení by přitom mohly být 39,1 x 34,4 x 9,98 mm. Podle OnLeaks budou hodinky POCO Watch k dispozici v černé, modré a slonovinové barvě. Systém bude proprietární, není očekáváno, že by byly vybaveny operačním systémem WearOS od Google. Hodinky POCO Watch by měly přijít ve třech barevných provedeních: černá, modrá a béžové (slonovinové).

POCO WATCH

Zdroj: DigitIn

Zdroje: digit.in, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat