JBL představilo nové sluchátka LIVE Pro 2, LIVE Free 2 a Reflect Aero s ANC

JBL představilo nové sluchátka LIVE Pro 2, LIVE Free 2 a Reflect Aero s ANC
2022-01-06T16:30:55+02:00
• 6. 1. 2022

Zdroj: News.harman.com

Veletrh spotřební elektroniky CES2022 je již v plném proudu a přináší plno zajímavých novinek. Jednou z nich jsou i tři nové přírůstky v portfoliu sluchátek značky JBL. Jedná se o sluchátka LIVE Pro 2, LIVE Free 2 a Reflect Aero, která nabídnou aktivní potlačení hluku ANC.

Trojice nových sluchátek od JBL je tady

Sluchátka se budou prodávat za jednotnou cenu 149,95 dolarů (v přepočtu zhruba 3 300 Kč)  a na trh by měla dorazit letos v dubnu.

JBL Reflect Aero

Sluchátka JBL Reflect Aero jsou určená pro sportovně zaměřené zákazníky. Vyznačují se kompaktním designem a odolnou konstrukcí. Jsou vybaveny 6,8mm zvukovým měničem a celkem 6 mikrofony. Vzhledem k jejich zaměření sluchátka nabízí odolnost proti vodě a prachu dle certifikace IP68. Výdrž na jedno nabití zajistí až 8 hodin přehrávání. Nabíjecí pouzdro pak nabídne energii pro dalších 24 hodin.

JBL Reflect Aero 696x496 696x496x

Zdroj: Gizmochina

Sluchátka jsou vybavena funkcí ANC (aktivní potlačení hluku), která poskytne kvalitní a nerušený poslech a také vynikající kvalitu hovorů. Sluchátka rovněž nabídnou dotykové ovládání, které umožní nastavit různé zvukové režimy. Do výbavy patří také podpora hlasových asistentů od Google a Amazonu.

JBL LIVE Free 2

Tento model přichází s kompaktním a prémiovým designem, odolností proti stříkající vodě dle certifikace IPX5 a 10mm zvukovými měniči. Sluchátka nabídnou funkci ANC s šesti mikrofony a technologií, která dokáže izolovat hluk a vítr.

JBL Live Free 768x511x

Zdroj: Gizmochina

Výdrž na jedno nabití zajistí až 7 hodin přehrávání, kterou lze prodloužit pomocí nabíjecího pouzdra až na 35 hodin. JBL LIVE Free 2 nabídnou stejné funkce dotykového ovládání a podporu hlasových asistentů Google Assistant a Amazon Alexa.

JBL LIVE Pro 2

Již dle názvu je jasné, že tato sluchátka budou z trojice těmi nejvybavenějšími. Díky 11mm zvukovým měničům nabídnou vynikající poslech. Konstrukce a materiál již hodně napovídají. Sluchátka budou dodávána s odolností proti stříkající vodě dle certifikace IPX5.

JBL LIVE Pro 2 696x495 696x495x

Zdroj: Gizmochina

Na jedno nabití dokáží hrát až 10 hodin. Dobíjecí pouzdro pak nabídne dalších 40 hodin. Sluchátka jsou vybavená funkcí rychlého nabíjení. Za 15 minut dobíjení získáme až 4 hodiny přehrávání. Ve výbavě samozřejmě nechybí ANC se šesti mikrofony a technologie izolace zvuku a větru, hlasové ovládání pomocí Google Assistant a Amazon Alexa, nebo dotykové ovládání.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat