Honor zveřejnil plán aktualizací na Android 12

Honor zveřejnil plán aktualizací na Android 12
2022-01-11T11:30:31+02:00
• 11. 1. 2022

Zdroj: Honor

V tomto týdnu jsme se dočkali prvního ohebného smartphonu od Honoru, která zároveň míří mezi top modely, i díky výbavě. Současně s uvedením tohoto modelu došlo na představení Magic UI 6.0, což je nadstavba založená na Androidu 12. Ostatně prvním mobil s tímto systémem je právě zmiňovaný Magic V. Současně se dozvídáme, jaký je plán aktualizací u stávajících smartphonů.

Honor a Android 12

Pokud byste čekali, že se Honor rozjede a bude hned nabízet novou verzi systému, asi budete zklamaní. Magic UI 6.0 s Androidem 12 prvně zamíří na smartphony Honor Magic3, Honor Magic3 Pro a Honor Magic3 Pro+. Tyto modely se dočkali během prvního čtvrtletí tohoto roku. Bohužel přesnější termín není znám.

magic ui 2198x1350x

Zdroj: Honor

Od dubna do června budou aktualizovány smartphony Honor 50, Honor 50 Pro, Honor 60 a Honor 60 Pro. Honor 50 SE si bude muset počkat do třetího čtvrtletí, tedy do doby, kdy Google uvolní do světa Android 13. Ve stejném období dorazí aktualizace na Honor V40, Honor Tablet V7, Honor Tablet V7 Pro, Honor X30, Honor X30i, Honor X20.

Honor uvádí, že se u této nadstavby zaměřil i na lepší propojení s dalšími zařízeními a také na bezpečnost. Sice Magic UI 6.0 nabídne více funkcí, novinek a modifikací, ale je otázkou, jestli je to zapotřebí, když někteří dostanou Android 12 v době, kdy konkurence bude zahajovat přípravy na Android 13, případně už budou posílat aktualizaci s touto verzí na své mobily. Honor by měl rozhodně zapracovat na rychlosti, aby nebyla na úkor dodatečných změn.

Zdroje: gsmarena.com, hihonor.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat