AirPods Pro 2 poskytnou bezztrátový zvuk a nabíjecí pouzdro s reproduktory

AirPods Pro 2 poskytnou bezztrátový zvuk a nabíjecí pouzdro s reproduktory
2022-01-03T13:30:23+02:00
• 3. 1. 2022

Zdroj: MacRumors

Minulý rok jsme se dočkali pouze aktualizované základní řady AirPods. Apple si tak AirPods Pro 2 nechává pro letošek. Bylo jen otázkou času, než se na internetu začnou objevovat podrobnosti o připravované generaci. Analytik Ming-Chi Kuo ve své zprávě popisuje některé klíčové funkce sluchátek.

AirPods Pro 2

AirPods Pro 2 bude podle prognóz opět velmi populární. Kromě silné poptávky ale očekávejme také nové funkce, včetně ALAC (podpora pro Apple Lossless) audio a nabíjecího pouzdra, které bude schopno spustit zvuk – pro zvýraznění lokality. Jednoznačně bude nabíjecí pouzdro schopno spustit zvuk přes aplikaci Find My, kde uživatel bude moci aktivovat umístění sluchátek. Pokud tedy ztrácíte často věci, tohle pro vás bude velmi užitečné. Pouzdro by tedy mělo obsahovat otvory pro reproduktor. 

AirPods Pro 2

Zdroj: MacRumors

Všechny současné produkty AirPods nepodporují bezztrátový zvuk. Je to proto, že sluchátka přehrávají zvuk skrze Bluetooth, kde je omezení kodeku AAC. Vyšší kvalita souboru Apple Lossless Audio Codec ale umožní streamování hudby přímo do AirPods, čímž by se obešla technologie Bluetooth a tím byl umožněn bezztrátový poslech. Ale je také dost možné, že Apple použije další alternativní řešení. 

Sluchátka druhé generace by se měla dočkat také nového designu a uvedena na trh mají být ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat