Vivo V23 Pro bude hrát všemi barvami

Vivo V23 Pro bude hrát všemi barvami
2021-12-19T18:00:20+02:00
• 19. 12. 2021

Zdroj: Vivo

Čínská společnost Vivo v těchto chvílích dokončuje další nový telefon do poměrně čerstvé řady V23, kde se nyní nachází pouze jeden model V23e. Chystané zařízení stihlo projít testováním v benchmarku Geekbench, kde za sebou zanechalo první specifikace. Ovšem největší pozornost na sebe strhne díky designovému zpracování, které přibližuje dnešní únik.

Výkonný chameleon

Provedený test dokázal detekovat čipovou sadu Dimensity 1200 (MT6893) od MediaTeku, který disponuje celkem osmi jádry, grafickým čipem Mali-G77 MC9 nebo 5G modemem. Dále se ukázala 8GB operační paměť RAM. Velikost interního úložiště není ještě upřesněna, ale lze s jistotou vyhlížet 128GB řešení včetně podpory paměťových microSD karet.

V zadní části zabere místo hlavní 64megapixelový objektiv fotoaparátu. Operačnímu systému Android 12 se nevyhne převlečení do vlastní platformy FunTouch OS v nejnovější verzi. Kuloáry počítají také s displejem o úhlopříčce 6,58 palce, 32MPx selfie kamerkou či 4 320mAh baterií.

Nakonec hlavním lákadlem nepochybně bude v zadní části nasazené fluoritové sklo. To při vystavení přímému UV záření má měnit svoji barvu, což si výrobce neodpustí promítnout v konečné prodejní ceně. Telefon by měl do oficiálního prodeje vejít hned zkraje nového roku.

Zdroje: 91mobiles.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat